Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a saját országunkat...

Miért a saját országunkat utálják az emberek, miért nem az EUt, vagy Amerikát?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy elkövetett jópár nagy hibát a kormányunk, de van egy pár dolog amit jól csinálnak, pl. az új alkotmány, egyedülálló Európában, és az, hogy megpróbáljuk megőrizni nemzetünk egyedi értékeit, őrzi a több évezredes magyar hagyományt.

Mi sose voltunk senkinek alárendelve, egészen a kommunizmusig, ami alól szinte az egész világban egyedül mi próbáltunk kitörni.

Most persze fél Európa, meg Hillary Clinton és egyéb marhák ellenünk fordultak, mert féltik a kis világuralmukat. Az országunk példát statuál, ezért nekik is példát statuálva kell ezt a kis "lázadást" letörni. Mindez persze a legrosszabb időben, válság van, de sajnos arra is csak ilyenkor van lehetőség, hogy egy kormány 2/3-ot szerezzen. Mi magyarok meg egymásnak megyünk, nem tiszteljük az országunkat, inkább pár amcsi meg nyugati burzsuj fenekét nyaldosnánk. Hogy lássátok nem vagyok Orbán-hívő: a felsőoktatási törvénnyel nagyon is nem értettem egyet (szinte semelyik aspektusával), mitn ahogy a diákok 99,9%-a. És milyen fura: se az EU, se Amerika nem nagyon kifogásolta az új törvényt. Ellentétben a médiatörvénnyel, aminek rendesen nekimentek, pedig nem egy olyan über diktatorikus törvény, ahogy azt ők lefestették. Komoly propaganda tehát az egész.

Régen utáltuk a komcsikat, mert elfoglalták az országunkat, és félelemben tartottak, most miért nem a Nagytestvért utáljuk? A pénz tehát erősebb lenne a fegyvernél is?

2012. jan. 17. 15:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Tudnál nekünk mutatni egy bizonyítékot crem?
2012. jan. 17. 17:36
 22/31 anonim ***** válasza:

""Tudnál nekünk mutatni egy bizonyítékot crem?

Még is mire?

Hogy eddig csak az ment hogy ami gazdaságos vállalat cég stb volt az valahogy el lett adva stb stb, miközben minden veszteség államosítva lett.

Milyen bizonyítékra van szükséged?

Nem látod hogy hogyan állunk, hogy mi minden lett elherdálva, úgy eladva hogy másnap be is zárták a konkurencia kiütése érdekében.

Vagy tegyekbe néhány videót?

2012. jan. 17. 17:42
 23/31 anonim ***** válasza:

"Hogy eddig csak az ment hogy ami gazdaságos vállalat cég stb volt az valahogy el lett adva stb stb, miközben minden veszteség államosítva lett."

Ez miért az EU hibája? Itt egyértelműen az állam volt a hülye.

2012. jan. 17. 18:10
 24/31 A kérdező kommentje:

"Ez miért az EU hibája? Itt egyértelműen az állam volt a hülye."

Na azért ne beszéljünk félre. Egy eladáshoz 2 ember. Nem hiszem, hogy bárki is belekötne abba, hogy szivárogtatjuk ki a pénzt külföldre. Tény, hogy cserébe meg jól megkenik a magyar politikusokat. Lásd Sukoró, meg még kitudja hányszázezer ilyen történt. Nem mondom, hogy a magyar politikusok nincsneek benne. De attól, még pont olyan bűnös az is, aki veszteget, mint aki hagyja magát. Csak előbbinek valahogy túl nagy a keze, ami túl messzire elér ahhoz, hogy felelősségre vonják.

2012. jan. 17. 18:18
 25/31 anonim ***** válasza:
Vesztegetés, ugyan már, ment az anélkül is. Vagy ha én bemegyek a boltba, és 20 Ft-ért veszek meg egy 200 Ft-os kenyeret, azért én vagyok a hibás?
2012. jan. 17. 18:23
 26/31 A kérdező kommentje:
Az általad nyújtott példának semmi értelme. A boltos csak akkor adja oda neked a kenyeret annyiért, ha cserébe kap tőled valamit, ami ér 180 (- adó) Ftot. Ezt pedig már úgy hívják, hogy adócsalás, és ilyenkor te is benne vagy, ha nem jelented.
2012. jan. 17. 18:58
 27/31 A kérdező kommentje:

kivéve persze, ha aznap akciós a kenyér... de a példád pont emiatt elég nyakatekert.

én csak arra akartam utalni, hogy nem kéne a az EU-ra mint valami jótékony megmentőre gondolni, aki szembeszállt a gonosz és makacs diktátor Orbánnal, mert bizony őbeléjük pumpolják már titokban a pénzt X éve a magyar politikusok. Ergo, vagy utáljuk mindkettőt egyszerre, vagy egyiket se, ahogy az egyik válaszadó mondta.

2012. jan. 17. 19:01
 28/31 anonim ***** válasza:

"...mert ezt az országot nem a magyar kormány, hanem az USA és az EU irányítja."

Butaság, lépjél már túl ezen. Nem kötelező az EU játékszabályait elfogadni, ahhoz alkalmazkodni, szépen ki is lehet belőle lépni. Persze annak minden katasztrofális következményét tessék akkor felvállalni.

Az nem megy, hogy Orbán odaokádik a vacsoraasztal közepére, aztán még ő játssza a sértődöttet, hogy miért akarják kihajintani az étteremből.

2012. jan. 17. 20:57
 29/31 anonim ***** válasza:
De van értelme a példámnak. Ld. Auchan 5 Ft-os zsömle (ami máshol 20-30 Ft). Ott sem én követek el bűncselekményt, mert megveszem.
2012. jan. 17. 21:04
 30/31 anonim ***** válasza:
Azt mondtad bizonyétítkokkal nap mint nap találkozni. Hát akkor mutass egyet! És nem ám ilyen istentudja miféle forrásból származó idióta youtube videóra gondoltam, amit az összesküvés hívők szoktak linkelni.
2012. jan. 18. 05:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!