Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van még ennyi orbán hívő?

Miért van még ennyi orbán hívő?

Figyelt kérdés
Nem veszik észre mi történik itt? Egyre több ember lehetetlenedik el mert el veszi mindenünket. Én bár nem értek a politikához semmit de azért észre vettem hogy jelentősen meg csökkentek a fizetések mert ami eddig 100-120 ezer volt az most 60-70 ezer forint és biztos vagyok benne hogy lesz ez még kevesebb is! Tényleg nem értek a politikából semmit mert 15 éves vagyok és eddig nem is nagyon érdekelt de mostanában egyre inkább izgatja a fantáziámat hogy egy ember hogy a francba tud művelni ilyet másikkal hogy teljesen kizsákmányolja mert ez az. A szegényt még szegényebbé a gazdagot még gazdagabbá teszi ez a hatalom éhes orbán. Ez még a gyurcsány kormánynál is szemetebb mert akkor volt mit enni, most sokszor van hogy a hónap végén nincs mit enni mert elfogy az a kevés pénzünk is ami van, és hát az nem valami sok mert albérlet az rezsistől 100 ezer forint édes anyám meg 70 ezret keres apám elhagyott, nagymamámmal vagyunk 3 plusz egy kutya, tehát a fizetés+nyugdíj+az utánam járó segély (apám nem fizet gyerek tartást). Már annyira szegények vagyunk hogy volt olyanra eset hogy pénzhiány miatt nem tudtam elmenni iskolába még tanulni sem tudok rendesen mert itthon mindig feszélyezett a hangulat. Most reménykedünk hogy anyukám ki tud menni külföldre bár nem tud németül, de ez az egyetlen reményünk van már mert különben...
2012. jan. 17. 12:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mert ORBÁN a legjobb.
2012. jan. 18. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!