Benneteket nem idegesít hogy sok külföldi azt hiszi hogy minden magyar olyan mint orbán?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 21:53
11/18 anonim válasza:
Engem nem idegesít ,de kérdező te nagyon hü lye vagy mért te azt képzeled,hogy pl minden amerikai olyan mint Obama???
12/18 A kérdező kommentje:
buszke93:Gratulálok! Megint megmutatkozik a hozzászólásodban az hogy szélsőjobbos vagy.(mondom ezt a bunkó tartalmára, és a primitív megfogalmazására)
2012. jan. 16. 22:54
13/18 A kérdező kommentje:
ma 22:47: Esetleg el kéne olvasni a kérdést mielőtt válaszolsz.
2012. jan. 16. 22:55
14/18 anonim válasza:
Velem pl nem fordult még elő,hogy találkozok németekkel,és merkelhez hasonlítom őket.
15/18 anonim válasza:
ma 22:54
Kb kétszer ha írtam ilyen hangnemben, de ti viszont engem lehülyészhettek, leidiótázhattak, leböszészhettek, ledegradálhatok mert ezért senki nem szólal meg... Nem veszitek észre magatokat? Engem hiába szídtatok akármennyit sosem írtam vissza senkinek olyan undorító ocsmány stílusban mint ahogy közületek egyesek tették. És én vagyok a taknyos mi?
16/18 anonim válasza:
Engem nem idegesít. Inkább az idegesít hogy napi szinten írnak ki többször is olyan kérdéseket hogy mi lesz ha államcsőd lesz meg mi lesz ha eljön a 3. világháború.
17/18 anonim válasza:
szerintem a magyarság többsége inkább Vona (Adolf) Gábor ra húz mint orbánra
18/18 anonim válasza:
Nem idegesít. Mert tudom, hogy nem sok külföldi hiszi ezt, csak sok magyar képzel ilyeneket a külföldiekről. Miért, ott nem szabad butáknak előfordulni? Néhány azért van, ha nem is annyi, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!