Mit gondoltok a Sária törvényről? Nem kéne átvenni?
covenant!
Sok mindenben egyetértek veled aktuálpolitikai kérdésekben de szerintem ebben nincs igazad. Nem lehet az Oszmán törökök Mo-i tevékenysége és az iszlám vallás között egyenlőségjelet tenni. A török szultán ha nagyon le egyszerűsítjük egy üzletember volt aki egy birodalmat vezetett, a hazánkban bevezetett vilajet és bég rendszer sokkal inkább közgazdasági mint teológiai kérdés.
A keresztesek sokkal inkább a vallásuk hatására cselekedtek hiszen a 11század végén az első keresztes hadjárat pápai felhívás nyomán vette kezdetét, míg az Oszmán birodalom a Mo-n kifejtett tevékenységét nem egy Mekkában kihirdetett fatvára hivatkozva végezte.
14:17!
Számtalan iszlám országban jártam és rengeteg keményen dolgozó helyivel találkoztam. Hidd el a keresztények között is vannak ,,lustálkodók,,
Mellesleg nagy bátorságra vall több mint egy milliárd embert lustálkodó népségnek nevezni.
Nőgyűlölő vagy Kérdező?
Egyébként a vesztes iszlám világnak kell alkalmazkodnia a győztes euroatlanti-buddhista és konfuciánus-dk-ázsiai modellekhez. Az idő kerekét nem lehet visszafordítani a kőkorszak irányába.
*euroatlanti-buddhista és konfuciánus-dk-ázsiai
euroatlanti és buddhista-konfuciánus-dk-ázsiai
15:06!
Még az a szerencse hogy a katolikus Mo-n soha nem bántalmaztak egy nőt se. Hogy nincs családon belüli erőszak.
Mellesleg Pakisztánnak amelyik a konzervatívabb iszlám országok közé tartozik volt női vezetője(Benazír Bhutto)
Magyarországon hány év múlva lesz női miniszterelnök?
Ezen is ellehet gondolkodni...
"Ezen is ellehet gondolkodni..."
Szeretnéd ha pl. a barátnőd, feleséged, édesanyád csak egész testet eltakaró burkában léphetne ki az utcára? "A la" Irán, Szaúd-Arábia...
Az iszlám a fejlődés zsákutcája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!