Mezőgazdaság. Van jövője? Magyarországon, külföldön?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 13:18
1/11 anonim válasza:
:D
Nem a jövőben nem esznek az emberek.
A termőföldnek folyamatosan nő az értéke ahogy népesedünk. És ahhoz hogy ne haljunk éhen rengeteget kell még fejleszteni a hatékonyságon.
2/11 anonim válasza:
Hogy ne volna,mindennek az alapja.
3/11 tetro válasza:
teljesen értelmetlen a kérdés...
4/11 A kérdező kommentje:
Nem értelmetlen szerintem.
Én is így gondolom, ahogy az első két válaszoló.
Azért tettem fel a kérdést, mert hallottam mellette, és ellene szóló érveket is, és kiváncsi voltam, ki mit gonol.
2012. jan. 15. 13:41
5/11 tetro válasza:
milyen érvet hallottál ellene? az embereknek enniük kell, különben éhen halnak. olyan mint ha azt kérdeznéd, hogy a légzésnek van-e jövője. igen, valószínűleg az emberek a jövőben is szeretnének majd lélegezni... :D
6/11 A kérdező kommentje:
Konkrétan azt olvastam, hogy nincs jövője, nem keresettek a mezőgazdasági szakemberek, főleg nem Magyarországon.
2012. jan. 15. 13:43
7/11 tetro válasza:
Rosszul értelmezted amit olvastál. Valószínűleg ez egy gazdasági cikk lehetett. Bizonyára arról szólt, hogy visszaesés van a mezőgazdasági termelésben, ezért nem keresik a szakembereket (mert a meglévő helyek fel vannak töltve, sőt onnan is elbocsájtanak). De ettől még mezőgazdaság lesz.
8/11 anonim válasza:
Van mezőgazdaság, csak éppen emberek nem annyira kellene oda. Folyamatos fejlesztések vannak amik miatt egyre nagyobb hozamot lehet elérni, viszont kevesebb ember is kell. Ugyanaz mint az ipari forradalom idején.
9/11 anonim válasza:
Persze, hogy van jövője, de ettől függetlenül, az aktuálisan hatalmon levő kormányok, szépen lassan leépítik.
Ja és igen, hogy teljes legyen az összhang:
EU ellenes felszólaló vagyok!
10/11 anonim válasza:
Nagypapám 50 éven keresztül a mezőgazdaságban dolgozott, így viszonylag na rálátása van a dolgokra, és egyet is kell vele értenem: Magyarországban a 80-as évek végéig volt egy eléggé jól működő/termelő mezőgazdasága, ehhez képest ma vannak dolgok, amiket akkor exportáltunk és ma importálni kell! Egyszerűen leépítik a mezőgazdaságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!