Szerinted a gárda kimenne-e olyan helyre, ahol magyarok tartanak rettegésben romákat (inverz Gyöngyöspata)?
Vicces vagy kérdező. Ez valami indián temető mellett van ahol van egy átjáró egy párhuzamos univerzumba, ahol minden fordítva működik? Látom szeretsz egy két a nagyközönség számára idegenebb szót benyögni. Engedd meg ezt nekem is. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise. Egyébként nekem egyre erősebb a gyanúm, hogy tényleg cigány származású vagy. Ha nem lennél az, talán könnyebb lenne megértened, hogy senki nem akar itt romákat verni. Mi békében szeretnénk élni velük. Csak hát ők ezt nem így gondolják. Mindenki tudja, még a leg véresszájúbb liberális is, hogy a romák tartják rettegésben a magyarokat, nem pedig fordítva. Az pedig, hogy a magyarok összetartanak és megszervezték a gárdát, hogy megvédjék egymást az szerinted rossz? Ha a kormány/rendőrség nem tesz semmit akkor hagyjuk, hogy az idősebbeket megöljék pár szár forintért? Hagyjuk hogy megfélemlítsenek minket? Hogy az utcára se merjünk kilépni sötétedés után? Hogy leszúrjanak/lőjenek mert nekik éppen ahhoz van kedvük? Bár nem csípem FankaDelit, de engedd meg, hogy egy számából idézzek:
"Újabb kislányt támadtak meg,
a 12 éves gyerek az iskolából tartott hazafelé,
amikor egy 8 fős, roma fiatalokból álló csoport közrefogta.
Ketten lefogták, a többiek átkutatták a zsebeit, a táskáját
kiborították, a kislány aki a tavaly meggyilkolt 14 éves
Kiskunlacházi lány barátnője volt, sokkot kapott."
Ha én cigány lennék, azt ölném aki lincsel, és félnék, hogy vajon
mit szól ehez a jó Isten.
Ha én cigány lennék nem dobnék a gépbe, mert nem hoznék több
szégyent erre a népre.
Ha én cigány lennék, leszarnám az aranyat nem lopnám a napot,
és tartanám a szavamat.
Ha én cigány lennék, megbecsülném e földet, ami éltette anyámat,
és most engem is etet.
Mága Zoltánnal miért nincs gondja senkinek sem? Vagy a többi rendesen élő beilleszkedett kisebbséggel? Ha a kacsa nem tud úszni biztos a víz a hülye?
1, nem cigány vagyok, hanem félig horvát, félig magyar, nem nyert.
2, ne a vektorból idézgess
3, akkor miért láttam olyan videót, ahol a gárda úgy vonult, hogy "mocskos cigányok", meg "kiírtunk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!