Július 17-én polgármestert választ Gyöngyöspata. Mit szóltok hozzá, hogy Eszes Tamás, a Véderő "megbízott" parancsnoka bejelentette, hogy jelöltetni kívánja magát a posztra?
Felesleges jelöltetni magát, mert a helyiek kijelentették a videointerjúkban hogy szeretnék ha távoznának a véderősök és a jobbikos polgárőrök.
Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az lmp-s politikusokat is távozásra szólították fel.
"Felesleges jelöltetni magát, mert a helyiek kijelentették a videointerjúkban hogy szeretnék ha távoznának a véderősök és a jobbikos polgárőrök. "
Én mg fordítva tudom, éppen a helyiek kérték a jobbikos polgárőröket, hogy legyenek jelen.(közel lakom a településhez nem a híradóból informálódok ami egy vicc)
A kérdésre: Joga van hozzá, bár én is jobban örülnék ha jobbikos polgármester lenne a befutó.
A lakosság EGY RÉSZE szeretné, ha távoznának a rendfenntartók. Az, hogy ezek a színskála melyik részén helyezkednek el, mindenkinek a fantáziájára bízom.
Én is közel lakom Gyp.-hoz.
Eszes Tamás ügyében kizárólag a helyiek kompetensek dönteni,
sem a kormány, sem más nem ott élőknek nem lehet beleszólása, max. véleménye.
Egészségére, joga van hozzá, demokráciában élünk.
Majd vagy megválasztják vagy nem. Ennyi.
Legalább kiderül,hogy mit akarnak az emberek.
Ez egy jó lecke lesz mindenki számára.
Ha megválasztják a Jobbikost vagy a Véderőst akkor Orbánnak el kellene egy kicsit gondolkodnia.
Ha nem akkor meg vonuljon ki az összes rendfenntartó szervezet a faluból mert nincs rájuk szükség.
Jobb lenne, ha a Eszes és a Jobbik közös jelöltben egyezne meg. Csak ez sajnos kizárt, mert a sajtó megint megtépné a Jobbikot.
Maradna még a Jobbikos jelölt visszaléptetése...
Csak azt nem értem mi az akadálya annak , h egy olyan polgárőrség legyen ott akivel hajlandó a rendőrség együttműködni?
Szerintem többen vannak azok akiknek elegük van , a cigány terrorból, de azért Eszesnél egy okosabb jelölt kellene az ő oldalukra, h biztos befutó legyen.
Az utóbbi 15 éveben a cigányok keltettek félelmet a tetteikkel és a viselkedésükkel ott.Pont úgy éltek félelemben a magyarok 15 éve mint ahogy ők félnek 2 hónapja.Még messze nem egál a dolog.Főleg ha azt is figyelembe vesszük ,h a domboldalt a szőlő hegyet ők sikeresen leamortizálták a magyaroktól , de a véderősök semmijüket nem romboltak még szét viszonzásul.
Az meg kabaré amikor azt mondja a cigány, azért nem tudja taníttatni a gyerekeit mert nem KAP elég segélyt:D
Biztos a gólya hordta oda azt sok gyereket fejére , ő nem tehet semmiről:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!