Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amerika valamiért azt akarja,...

Amerika valamiért azt akarja, hogy Gyurcsánynak ne legyen büntetői eljárása. Na ebből, hogy tudnánk jól kijönni?

Figyelt kérdés

Nekem vanegy ötletem erre!

Adjuk ki USA-nak Gyurcsányt annak fejébe, hogy elengedjék adósságunk felét!

Szerintetek?

2012. jan. 14. 12:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azt birom ebbe a kérdések rengetébe, hogy a vállaszokra kevésbé lehet számítani vagy esetleg más ötletekre.

Én elhiszem, hogy vannak érdekek, de végűl is mindenkinek az lenne a jó, hogy az államadósság eltünjön, vagy rosszúl gondolom?

Ez a dolog mely kinek szimpatikus vagy nem, minden állampolgárnak csak másodlagos dolog!

2012. jan. 14. 13:02
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
De nem kérte ezt senki, csak a média találta ki. Már cáfolták az egészet.
2012. jan. 14. 13:53
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

A Népszava minden,csak nem balos! Fideszes volt eddig,de már néha mást is ír! Sok közülük hamis hír.

Gyurcsány ellen milyen BIZONYÍTHATÓ vád van? Semmi olyan,amivel az előző és a jelenlegi kormányokat ne lehetne megvádolni!

Egy ellene folyó per koncepciós per lenn. Ilyen egy demokratikus államban megengedhetetlen.

2012. jan. 14. 14:50
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

Esetleg arra is lehet gondolni, hogy nem ilyen végtelenül egyszerű dologról van szó.

USA (ami egyáltalán nem az egész Amerika) vajon miért akarja azt, hogy Gyurcsánynak ne legyen büntetőeljárása? Hát erről szó sincs. Az USA-nak, mint a világ számos más részének van egy elképzelése a büntetőeljárások megalapozottságáról és lefolytatásának módjáról. Ezt az elképzelést ők demokratikus rendszernek hívják. A magyar eljárás ettől az elképzeléstől rendkívül messze van. Semmi kifogásuk Gyurcsány büntetőeljárásáról, sőt akár lecsukásáról, ha az a demokratikusnak nevezett eljárásrend szerint valósul meg, de szerintük ami nálunk e címen zajlik, náluk politikai meghurcolásnak nevezik.

Ebből következően ebből jól kijönni egyrészt rendkívül könnyű. Mindössze be kell tartani a nemzetközileg elfogadott normákat. Másrészt azért nehéz, mert bizalmat építeni rendkívül hosszadalmas és munkaigényes, megszüntetni viszont egy pillanat műve. A mai kormányzat ezt a pillanatot elkövette, bizalmat újraépítenie nem lehetetlen, de sokkal fáradságosabb, mint nem elkövetni. És ez nekünk kerül sokba.

2012. jan. 14. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én nem olvastam el az általad belinkelt cikket, így az iránt érdeklődnék hogy mi az alapja a Gyurcsány elleni bűntetőeljárásnak, már ha lesz?

Most totál komolyan kérdezem!

2012. jan. 14. 15:19
 16/19 A kérdező kommentje:

Ha utána nézel és nem csak az olyanokra hallgatsz mint én is vagyok, akkor megtudhatod.

Nem a népmeséknek kell hinni hanem utána nézni dolgoknak, érdekldést mutatni az iránt amit meg akarsz tudni!

Ezek után kell vagy kinyílvánítani a véleményedet.

2012. jan. 14. 16:29
 17/19 anonim ***** válasza:
53%

Már megbocsáss de nem nyilvánítottam ki a véleményem.. szerintem csak kérdeztem. Ez nem egyenlő a véleménnyel.

De tudod mit?!

Van véleményem is, ha már így szóba hoztuk!

Mégpedig az, hogy ha Gyurcsányt felelősségre vonhatják, akkor vonjanak mindenkit felelősségre, beleértve saját magukat is!

Az összes politikus tehet arról hogy mekkora sz@rban van az ország és a nép. Magyarázni a saját hülyeségüket, szajkózni a semmit, félrevezetni a jóhiszemű embereket és tömni a saját és rokonságuk zsebeit azt tudják.. máshoz nem is értenek!

2012. jan. 14. 16:49
 18/19 A kérdező kommentje:

Ezzel nem az mondtam, hogy kinyilvánítotad a véleményed, csak azután kell ha utána néz valaki és majd csak azok után!

A véleményed elfogadom hisz ez te így látod és ezzel nincs semmi baj és elfogadom.

De ha te is így állsz hozzám, hogy letámadsz, akkor mit vársz az ország írányitóitól? Vagy írhatnám azt is, hogy ők azok, mármint a mindenkori ellenzék mely generálja ezeket a negatív dolgokat. Ami a jelen helyzetben az állampolgárok közti feszültséget okoz!

Abba pedig biztos vagyok, hogy neked-nekem ugyan az a célunk.

Abba pedig igazat adok, hogy feleljen mindenki azért amit tett vagy fog tenni ez után, hisz így ferr a dolog! ;)

2012. jan. 14. 21:41
 19/19 zozi1111 ***** válasza:

Nem kellene foglalkozni az USA-val. Magyar állampolgár, amit elkövetett azért vállalja a felelősséget. Nem csak ő, hanem minden magyar állampolgár.

Amerika söprögessen a saját háza táján. Van mit tenniük.

2012. jan. 15. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!