Nektek nem volt elég a magyar politikából?
@kolopele: „Senki nem érti ezen az egész oldalon kevés kivétellel hogy mit is akarok megértetni mindenkivel.”
Én értem, de nem adok igazat.
„Tudod, ha én el tudtam érni ahová eljutottam az életem során kizárólag munkával és tudással, akkor erre más is képes lehet.”
Munkával és tudással. Meg adódott a lehetőség.
Az azért nem mindenkinek adatik meg. Meg ha mindenkinek gyára lenne, akkor ki lenne az, aki dolgozna?
Úgy gondolom hogy ha valaki nem olyan munkát végez, amire csak néhányan képesek, attól még nem kell szegénységbe taszítani.
Ne félj, attól hogy nálad egyszerűbb emberek nem élnének szegénységben, te még a felső tízezerben maradhatnál.
@kolopele: „Persze, nem lehet mindenki feltaláló, cégvezető, gyártulajdonos, ez rendben is lenne, de hogy van aki megelégszik a semmivel és inkább szidja a kormányt minthogy tegyen többet a boldogulásáért azt nem is fogom soha megérteni a mai fiatalok többségénél.”
Nem tudom ki elégszik meg a semmivel.
Mi az amit szerinted nem tesznek meg a boldogulásért, pedig megtehetnének? Jó, persze nyilván határ a csillagos ég, illetve napi 24 óra. Te sem vagy milliárdos, csak milliomos. De nem is ezzel van a baj.
Én is elitista vagyok a magam módján, kettőnk között az a különbség, hogy én tudom hogy milyen küzdelmekkel telik egy átlagember élete, és azt mondom hogy jobb sorsot érdemelnek. Te ezt nem látod vagy nem ismered el, szerinted azt kapják amit megérdemelnek, tehát a nagy semmit.
(Közben jól elment az idő, de legalább amit akartam, be tudtam fejezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!