Magyar-e a zsidó, cigány, sváb, horvát, szlovák, román, ha a Magyar Köztársaság állampolgára, tud magyarul, és nem tagadja kifejezetten, hogy magyar lenne?
Laktál már cigány negyedben?
Elhordták a házad minden mozdítható berendezését??
Laktál már Ózdon?
És volt olyan veled, hogy alapig elhordták a cigányok a nyaralódat?
Mert én már igen. Nem kell félteni a cigányokat, meg pszichológiailag védeni azzal, hogy annyit mondják rájuk, hogy lopnak, csalnak stb.., hogy végül el is hiszi magáról!
De ez a kérdés nem a cigányokról szól, és nem is a gyűlöletkeltésről.
Ha nekem szipmatikusak a cigányok, akkor szeresd őket!
(Mellesleg nekem is van cigány barátom...)
Nem minden cigány teszi ezt. Rengeteg ember nem szimpatikus ember nekem, rengeteg agresszív, kötözködő NEM cigány emberrel találkoztam. Akkor most mondjam azt, hogy én utálom a magyarokat, magammal együtt? Hogy lehetne általánosítani? A cigány negyedekből lehetetlen kitörni azoknak, akik oda születtek, hiszen a szüleik (már ha voltak nekik) nem iskoláztatták őket, sokan fürödni se tudnak, így munkát se találnak.
Én nem védem őket, csak azt mondom, hogy a nem cigányok között is rengeteg bűnöző van, így nem lehet általánosítani.
"Aki zsidó, az zsidó...aki cigány... az cigány... aki szlovák, az szlovák...és NEM magyar!!!"
Most komolyan te árja vagy?
A magyar társadalomnak max 20%a lehet magyar (és ezzel sokat mondtam). Nyisd csak ki a törikönyvet és rájössz te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!