Milyen miniszterelnök lenne most Bajnai Gordon?
igaz, hogy miatta akasztotta fel magát nem tudom hány kacsa tenyésztő, meg milliókat lopott ő is
vak helyett jó a félszemű is kb?
Még jó hogy tisztába vagy eseményekkel.. kacsatenyésztő.. Azért libajnaiztok? Ez a baj veletek hogy utána se néztek csak eszitek amit elétek tesznek..
Amúgy Bajnai jó miniszterelnök lenne, szerintem elmúlt 22 évben talán ő volt egyik legjobb, meghozott olyan intézkedéseket amiket más miniszterelnökök nem mertek meghozni mert nem éppen népszerű döntések.
Tehát én oda húznám az X-et ahol Bajnait miniszterelnök jelöltnek állítanák.. Remélem lesz ilyen párt.
"Tehát én oda húznám az X-et ahol Bajnait miniszterelnök jelöltnek állítanák.. Remélem lesz ilyen párt."
Nem vagy egyedül...
De én nem vagyok ilyen optimista.
Tökéletes lenne egy szakértő kormány élén.
Ami meg az öngyilkosok számát illeti: hónapokkal ezelőtt még csak egy libatenyésztő lett öngyilkos,mostanra már nagyon megnőtt a számuk!
Ő húzta meg azt is, hogy a Bankoknak meg a Multikanak az adót kivesse, hogy ne te meg a másik zsebéből vegye ki, ugye?
Első X-lő
Ez megér egy 0%-ot.
Igen, jó lenne.
Nekem biztos nem, de az országnak igen. Pillanatnyilag Ő van nagyobb C@rban
Ezt elolvasva biztos, hogy ő a legjobb választás ma az országnak.
Neoliberális, a nagytőkének benyaló, az elmúlt 22 év gazdaságpolitikáját folytató, a maradék néhány csepp vérét az országnak kiszuszakoló, báb miniszter.
Szerinted miért lebegtetik a médiákban hirtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!