A jobboldaliak miért kommunistázzák le az MSZP-t, amikor az MSZP legalább annyira kapitalista, mint Amerikában a republikánus párt, csak hozzá a szociális progamja liberális (aminek szintén semmi köze a kommunizmushoz)?
oké.. akkor tegyük fel hogy kommunisták az mszpsek..
Valamivel alátámasztjátok vagy csak lekomcsizzátok őket mint engem?:) Aztán sírtok mikor valaki - szerintem is tévesen - lenácizza a Jobbikot...
Kérdező!
Csoda, hogy az eddig hozzászólók csak simán komcsiztak, pedig a kérdésedben ott van a másik mumus szó is: liberális.
Komcsi, libsi... ezek olyan könnyen kimondható általános érvényű szitokszavak. Aki ezeket kimondja, az biztos lehet a saját állítása feltétel nélküli megkérdőjelezhetetlenségében.
Nekem a nagyszüleim szenvedtek eleget a kommunizmus alatt, ezért utálok minden kommunistát! Meséltek történeteket, hogy miket műveltek velük, kulákokkal, és persze azokkal akik nem álltak be a sorba!
HASTA LA VISTA COMMUNISTA!
"Akkoriban letépték a fejed a tanárok, ha nem mentél el egy mini iskolai pártgyűlésre. -.-
Orbánnak is be kellett épülni, hogy most politikus lehessen :P Ettől függetlenül az MSZP-én kívül is a háttérben ugyanúgy mozognak nagy komcsi"
Azért nem ugyanaz a Kisz titkár és a kisdobos. Nézd meg Kövér életrajzát, az is elég érdekes.
De ha párttagnak kellet lenni, hogy most politikusok legyenek akkor ugyanezt elmondhatjuk az MSZP-ről.
A Jobbikosokat is leszarom. Azok se normálisak, jönnek itt a történeti alkotmánnyal és hasonló hülyeségekkel...csak kötekedni, okoskodni tudnak -.-
Az viszont gáz, hogy a Bocskai díszmagyart nacizta le és illette SS egyenruhaszerű jelzővel egy amerikai újságíró.-.-
Pedig a Bocskai díszmagyar rohadtul nem Jobbikos, több iskolának is egyenruhája. Az díszmagyar!!! És nem szélsőséges politikai nézetet kifejező öltözet...
"Az MSZP nem hogy kapitalista de kommunista is és 100% ban zsidopárti!"
Mit szívtál ember, kommunista is, kapitalista is?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!