Miért csak a cigányoknak és a gazdagoknak kedvez Magyarország?
Figyelt kérdés
Elképesztő új felsőoktatási törvény, a csóró gyerek ha nem tud fizetni annyi neki, kinek jó gazdagoknak. Gürizel mint állat az állam lenyúl belőle egy csomót és adja a cigány kisebbségnek segélyként. A normális dolgos embert meg sújtja minden hogy. Egyszerűen hol élünk?! Mondja már meg valaki hova tartunk? Fiatalon 23 évesen ott vagyok hogy nem, tudom mihez kezdjek diplomásként!!2012. jan. 7. 20:04
21/23 Sz1u válasza:
12:59
Köszönjük a felvilágosítást! :)
22/23 anonim válasza:
Mindegy hogy mi van emberek. A felső tízezernek mindig is jó volt, jó is lesz. Megértem, hogy nem könnyű politikusnak lenni, főleg olyannak aki komoly döntéseket hoz. (ellentétben vannak olyanok akik csak laptopoznak a parlamentben is) Orbán Viktor úrnak is biztos nehéz dolga van, de gondolom megélni már nem olyan nehéz neki, mint több millió MAGYAR társamnak. (tőlem a c betűsök, és a zs betűsök is éhen halhatnak) Könnyű úgy alakítani valamit, hogy pár embernek jó legyen, másikaknak meg mindegy, hogy milyen.
23/23 anonim válasza:
Mert ez Magyarország!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!