Hogyan fog kilábalni Magyarország ebből a gazdasági és társadalmi csődből?
A választások ELŐTT a Fidesz tudta a tutit.
Mára elfelejtette?
Most ugyan az a helyzet Magyarországon mint 1938-ban Németországban.Egy külföldi nagyhatalom tönkre vágta a gazdaságot és jött egy prédikátor(Hitler).
Belopta magát az emberek szívébe,mert jól tudott fölszólongatni.Összehozott egy bivalyerős gárdát ami kiiktatta a baloldali személyeket és kitört a Világ Háború.Majd jöttek az Amerikaiak és a zsidó paradicsom leverte őket a hatalmas túlerő miatt.
Most is ez lesz.Van Vona Gábor.Van az ő Gárdája. Kiiktatjuk a zsidókat majd létrejön egy igen erős magyar hadsereg és megyünk nyugatra meghalni.De lehet,hogy csak a környező országokat fogjuk szétfosztani és akkor van esélyünk.Vona értelmesebb mint Hitler.Szóval szerintem nem fog belekezdeni egy Világ Háborúba,de ez mind1 ez az én elképzelésem.
De a képzeleteimet félretéve nádjából ez fog történni.
Ebből a csődtömegből Orbánéknak lett volna módjuk a 2/3-dal kilábalni. Sajnos a lehetőség elszállt, a feladat meghaladta a képességeiket!
Valami tiszta és új erő kellene, mert az egész "rendszerváltó elit" egy erkölcsi és szellemi nulla!
Teljes vérfrissítés kéne, de ezt én még nem látom feljövőben.
Ha a 23 éve szerencsétlenkedők maradnak, akkor Magyarország a saját ürülékébe sülyed. - Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!