A Fidesz miért mossa össze a választásokat?
A pártmarketing azt diktálja, hogy a pártot el kell adni. Ha úgy reklámozzák, hogy ez itt egy lényegtelen választás, nem fontos igazán, kire szavaztok, a lényeg a következő kör, akkor szerintetek mi lenne? Nagyon alacsony részvétel, és az az általános vélemény, hogy ezek mind egyformák...
Segítene viszont, ha európai dolgokkal foglalkozna a kampány, mondjuk, a 40 órás munkahéttel, a népesség elöregedésével, a fejlődő országok mezőgazdaságának támogatásával (cukor- és banánkedvezményekkel), az EU-Kína és EU-orosz kapcsolatokkal, a gázellátás biztonságával, Tibet függetlenségével, stb. Én erre összpontosítanék a helyükben, de nem tudom, nektek tetszene-e egy ilyen tematika? Pedig ezek az európai ügyek.
Mindegyik párt (kivéve tán az LMP-t) bezárkózós utat jár, mintha Magyarországon kívül nem lenne élet. Persze olvasva az itt kiírt kérdéseket és beküldött hozzászólásokat, tán szerintetek sincs. Na, ezért mosódnak össze a választások.
Már a kérdésfeltevés módjából látszik, hogy egy sértett szoci kérdez :))
Egyébként még jó, hogy összemossa, hiszen az MSZP is összemossa. Ha nagyon csúnyán vesztenek jún. 7-én, akkor ők is előrehozott választást akarnak majd. Nem véletlenül állítják össze napok óta az országos listájukat, amivel elvileg várhatnának még fél évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!