Zárolhatják jövő héten a bankszámlákat?
Sziasztok!
Úgy hallottam a mai nap folyamán, h jövő héten elképzelhető h zárolják a bankszámlákat, az esetleges államcsőd miatt. Sajnos ma több helyről is hallottam, nem csak a médiából, de ismerősöktől is. Többen ki is vették a pénzüket a bankszámláikról. Szerintetek van vmi valóságalapja ennek, és én is kivegyem, vagy ez csak riogatás?
Előre is köszi a válaszokat!
Vedd ki gyorsan, aztán tedd a párnacihába!
Hogy zárolnák, az ég áldjon meg????????????? Azért ez még nem úgy van, hogy a mi Viktorunk reggel felkel, hogy na most zárolom a nép pénzét. Ez nem olyan, mint a mnyp.
"Többen ki is vették a pénzüket a bankszámláikról. "
Ha így folytatják, akkor előbb vagy utóbb a BANK(!) valóban zárolni fogja a számlákat, mivel semelyik bank sem tart annyi kp-t, amennyi a számláin van. Csináljátok csak idióták...
Normálisan kérdeztem vmit, normálisan válaszolj, ha nem tudsz nem kérek a válaszodból te retardált.
A többieknek köszi szépen.
"Csináljátok csak idióták..."
Ez előző hsz-em az idézet írójához szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!