Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg tudják buktatni a kormányt...

Meg tudják buktatni a kormányt külföldről szerintetek? Mit fog tenni az új, delegált kormányfő és ki lesz az?

Figyelt kérdés

A magyar helyzet nagyon hasonlatos a Berlusconi leváltása előtti olasz helyzethez, erre egy mai index cikk is fölhívta a figyelmet. Így számomra szinte egyértelművé kezd válni, hogy Magyarországon rövidesen új miniszterelnök lesz, amely a külföldi utasításoknak megfelelően fogja irányítani az országot. Berlusconi helyére egy volt EU biztos Mario Monti került, ő Goldman Sachs tanácsadója, a David Rockefeller féle Trilaterális Bizottság európai ágának elnöke és a Bilderberg csoport prominens tagja, tehát a bankvilág befolyásos embere, aki a kormányába egyetlen politikust sem vett be.

George Papandreou, görög miniszterelnököt azután váltották le külföldről miután kihirdette a népszavazást az államcsőd bevállalásáról, azaz miután azt mondták, legyen bármi, ők nem tudnak fizetni, ezután átvette a helyét az Európai Központi Bank volt alelnöke, a Harvard Egyetem professzora, a bostoni Fed korábbi vezető közgazdásza, Lucas Papademos, a bankvilág megbízható embere.

Ebben a két országban ugye megszorítások a feladata az új, a bankvilág által kijelölt vezetőknek. Azt mondják Magyarországon ez nem kell, hanem a törvényeket, jogszabályokat kell átírni.

Szóval mit gondoltok, kit fognak kijelölni Magyarország új kormányfőjének, és milyen törvények meghozatalát fogják elvárni tőle? Az mennyire lesz jó a magyar lakosságnak?

2012. jan. 4. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Remélem nem.
2012. jan. 5. 02:38
 12/12 A kérdező kommentje:

tegnap 23:19

Japánban nem volt amerikai partraszállás, elég volt a megfelelő eszközzel nyomást gyakorolni a kapitulációhoz, a feltétel nélüli megadáshoz.

Én úgy látom, hogy a megfelelő eszközöknek jelenleg a birtokában vannak(ami most más mint Japánban volt), így a kapituláció sem fog elmaradni.

A jelöltekre sok választ kaptam, bár meg kéne nézni, hogy melyiknek van köze a Fed-hez, a Goldman Sachs-hoz vagy az EKB-hoz, melyikük viselt ott tisztséget, mert valószínűleg garantáétan saját embert akarnak majd.

Arra eddig nem kaptam választ, hogy mit fog tenni az új kijelölt miniszterelnök, és hogy szerintetek az intézkedések jók lesznek-e az ország lakosságának.

2012. jan. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!