A FIDESZ szerint nem lenne tragédia ha nem állapodnak meg az EU-val és az IMF-el. A szakértők szerint igen. Van még valaki, akinek nem világos, hogy a FIDESZ csődbe viszi az országot?
Ez, hogy ki viszi csődbe az országot, egy tök felesleges vita alapja. A rendszerváltáskor a kormány elkezdte, és most be is fejezi. Az, hogy ki kormányzott a kettő között, lényegtelen, egyik sem tett semmi érdemlegeset le az asztalra, azt kivéve, hogy itt tartunk. Szépen kivette ebből a részét mindenki.
A kedvencem az, hogy nagyon sokat Gyurcsányra kenik az egészet. Ez részben igaz. Ő is egy hanyatló gazdaságot vett át, viszont megpróbálta visszahozni a látszatot, hogy nincs semmi gond. Ebbe annyi pénzt ölt, hogy csúnyán leromlottak a tényleges mutatók. Most itt van Orbán, aki viszont már a látszatot sem tudja megtartani, csak annyit mondani, hogy nincs is baj (amit a legViktoriánusabbakon kívül senki nem hisz el). Az államadósság 3 év alatt négy százalékot emelkedett, a kincstár kiürült (pontosabban nincs), a köztársasági elnök pedig egy írástudatlan tuskó.
"Most már unom a Fidesz állandó szidását."
én meg azt unom, hogy államcsődbe taszítják az országot és teljesen idióták!
Kivárjuk!
Ha összejön a Fidesznek, megkövetlek.
Ha nem jön össze, Te mit teszel?
Majd meglátjuk, kit igazol az idő. Várd ki a 4 éves ciklus végét
Addigra államcsőd lesz, te idióta!
Hogy mit fogok tenni, ha a károgóknak lesz igazuk?
Nos, akkor a Jobbikra fogok szavazni.
" Hogy mit fogok tenni, ha a károgóknak lesz igazuk?
Nos, akkor a Jobbikra fogok szavazni.
"
Olvastam egy másik kérdésbeni válaszodat, miszerint te biztos forrásból tudod, mit fog tenni a kormány.
Akartam írni választ, ott leírtam a lényeget, de közben törölték a kérdást.
Te komolyan azt hiszed, hogy az ország képse önfenntartóvá válni, miközben behozatalra szorulunk kb. mindenből?
a mezőgazdaságot már tönkretették arra kár alapozni,.
A Jobbik mire hatalomra kerülne, már rég bekövetkezett az államcsőd.
Ember, pont az ilyen idióták veszélyesek, mint te.
Egyszerűen nem vágjátok a játékszabályokat.
A szocializmusnak és a függetlenségnek vége. Örökre.
Most már csak azon tudunk manőverezni,hogy hogyan nem lesz rosszabb.
ideje lenne, ha végre felébrednél ebből a kurucos szabadságharcos álomvilágból.
Beléptünk a piacgazdaságba.
A nép jó része nem szeretne kilépni belőle.
Ebből következően az önállóskodás nem fog működni.
A múltban élsz, az a baj.
Nyugodtan lehet engem is pocskondiáni, csak a tények engem igazolnak majd.
Én sem örülök neki, hogy így alakult, de ez van!
Ébresztő!
"A szocializmusnak és a függetlenségnek vége. "
ez természetesen külön értendő, mivel a szocializmus alatt sem voltunk függetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!