Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi magyarok tényleg ezt...

Mi magyarok tényleg ezt érdemeljük?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 17:57
 1/4 anonim válasza:
100%
Mit?Nevetséges adókat?idióta politikusokat?Kétlem...
2012. jan. 4. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”

gróf Széchenyi István

2012. jan. 4. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért Széchenyinek sem lehet mindenben igaza. Sajnos olyanok a törvények, hogyha egy pártot 4 évre megválasztanak, akkor bármit tehetnek, demokratikus úton nem lehet őket elmozdítani. A békés tüntetéssel sem mennek semmire. Ahhoz már fegyvert kéne fogni, de való igaz, hogy manapság már senki nem akarja agyonlövetni magát. De ha így folytatják, eljön az is.
2012. jan. 4. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Széchenyinek igaza van. Én 19 évesen szerintem még de facto nem számítok felnőttnek, de mostanában sokat elgondolkozom rajta, hogy mégis hol van az a határ, ahol a magyar emberek azt mondanák, hogy elegük van és egy népként előállnak. Ezen az oldalon is fröcsög mindenki, hogy olyan, mintha a náci Németországot élnénk, mert Hitler is így kezdte a hatalomra jutást, meg hogy micsoda alkotmány, a FIDESZ bebetonozza magát, semmi nem szent neki, bármit megtehet, lenyúlja a nyugdíjasok pénzét... én is azt mondom, hogy egy országnak olyan kormánya van, amilyet érdemel. Azt lehet kizsákmányolni/megalázni, aki hagyja. Nem értem, miért nem bukkan elő egy modern Kossuth, aki rendet tenne. Mi vagyunk a NÉP, mi vagyunk többen, elvileg tőlünk származik a hatalom. Miért nem érvényesítjük? Ha a FIDESZ semmibe veszi az alkotmányt, akkor a nép is semmibe veheti. De komolyan, itt sosem lesz felkelés, vagy valami? Majd ha államcsőd lesz, akkor is csak magában mormog majd mindenki, mint akit kiheréltek?
2012. jan. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!