Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem érdekes, hogy a Klub...

Nem érdekes, hogy a Klub Rádió megmentésére összegyűjtött pénz több, mint az államadósság csökkentésére befizetett alap?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

szerintem érdektelen a jelenlegi helyzetet tekintve.

talán az államdósságot azért nem szeretnék saját zsebből fizetni annyian, mivel tudják, hogy orbánék lenyúlják a lóvét.

2012. jan. 4. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nincs értelme az államadósságba betörleszteni egyrészt mert valójában folyamatosan az adónkból fizetik a részleteket, másrészt pedig az elkövetkezendő hónapokban valószínűsíthető egy inflációs hullám, hogyha nem sikerülnek sikerül megegyezni az IMF-fel. Ennek viszont van reális esélye tekintettel arra, hogy az Európai Bizottság által kifogásolt sarkalatos törvényeket megszavazta a parlament. Így az államadósságból hiába fizetünk ki az infláció miatt nőni fog ez az összeg.
2012. jan. 4. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, sőt reális.

Nem kedvelem sem a Fideszt sem az Mszp-t, és ha a Jobbikos mivoltomból indulnék pusztán ki, azt mondanám " legalább megtapasztalta az Mszp milyen is mikor minden alap nélkül kibabrálnak vele. De nem vagyok képes ennyire arogánsnak lenni, még annak ellenére sem ahogy a média és a média delejében élők sokszor ma is alapot nélkülözve sütnek rá a Jobbikra és a szímpatizánsaira béllyegeket.

A véleményem az hogy, a Fidesz öngólt rúgott.

Hisz bármennyire rosz ályázatot adtak be, akkor is életbe kelletvona talrtani agy egyetlen Bp-s balíb rádiót.

Ez politikailag egy hatalmas vágás volt az alattuk és őket tartó fa ágán. Az hogy a fizikailag tapintható igazságtalanságra a baloldal ennyire nyílvánvalóan reagál, az természetes.

2012. jan. 4. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
ma 16:52 korrekt válasz!
2012. jan. 4. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem érdekes, hogy a Klub Rádió megmentésére összegyűjtött pénz több, mint az államadósság csökkentésére befizetett alap?"

Látszik kinek mi az érdeke...

2012. jan. 4. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!