Nem érdekes, hogy a Klub Rádió megmentésére összegyűjtött pénz több, mint az államadósság csökkentésére befizetett alap?
szerintem érdektelen a jelenlegi helyzetet tekintve.
talán az államdósságot azért nem szeretnék saját zsebből fizetni annyian, mivel tudják, hogy orbánék lenyúlják a lóvét.
Szerintem nem, sőt reális.
Nem kedvelem sem a Fideszt sem az Mszp-t, és ha a Jobbikos mivoltomból indulnék pusztán ki, azt mondanám " legalább megtapasztalta az Mszp milyen is mikor minden alap nélkül kibabrálnak vele. De nem vagyok képes ennyire arogánsnak lenni, még annak ellenére sem ahogy a média és a média delejében élők sokszor ma is alapot nélkülözve sütnek rá a Jobbikra és a szímpatizánsaira béllyegeket.
A véleményem az hogy, a Fidesz öngólt rúgott.
Hisz bármennyire rosz ályázatot adtak be, akkor is életbe kelletvona talrtani agy egyetlen Bp-s balíb rádiót.
Ez politikailag egy hatalmas vágás volt az alattuk és őket tartó fa ágán. Az hogy a fizikailag tapintható igazságtalanságra a baloldal ennyire nyílvánvalóan reagál, az természetes.
"Nem érdekes, hogy a Klub Rádió megmentésére összegyűjtött pénz több, mint az államadósság csökkentésére befizetett alap?"
Látszik kinek mi az érdeke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!