Gyurcsány miért bohockodik, az Operaház előtt?
Figyelt kérdés
Amikor ő volt hatalmon megmondta, h tüntessenek csak, majd megunják, és hazamennek. Vagy amikor a tüntetőket lefasisztázta.
Mintha ezekről a dolgokról megfeledkezett volna.
2012. jan. 2. 19:35
1/10 anonim válasza:
Gyurcsány takaroggy onnan+%%%+++"""!%!!!!!
2/10 anonim válasza:
Miért kell már megint gyúrcsótánnyal foglalkozni?
3/10 anonim válasza:
gondolom meg akarja mutatni hogy a dk és ő is elítéli ezt az egészet ezzel több szavazót akar visszacsábítani magához
4/10 anonim válasza:
Kell neki a sok hülye szavazata. Ideje lenne az MSZP-nek és csatlós szervezeteinek végre lelépni és átadni a helyüket a normális és valódi baloldali pártoknak. Gondolom sejtitek, melyikről van szó.
6/10 anonim válasza:
Talán, mert bekerül a külföldi sajtóba is, ami nem hátrány.
7/10 anonim válasza:
Gyurcsány túl akar tenni a volt ellenzéki és a mostani forradalmi Orbán hülyeségein. Erre azért játszik, hogy felfigyeljenek rá. Egyébként minden politikus amnéziás és sajnos lassan már nép-nemzet is.
(Melyik az igazi baloldali párt? Lemaradtam valamiről?)
8/10 anonim válasza:
ma 20:10
Szerintem a komcsi munkáspárt.
9/10 anonim válasza:
Pénzzel a háta mögött könnyen ugrál bárki, aki nem bérből él, mindegy hogy bal, vagy jobboldali.
10/10 anonim válasza:
Én néztem a közvetítést. Volt olyan, hogy az egyik felszólaló burkoltan Gyurcsány bukását szépítette. A tömeg meg skandálni kezdte két Orbán takarodj között, hogy Gyurcsány takarodj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!