Magyarország tulajdonképpen összes eddigi vezetése ciki.
Itt mindig is csak a parasztvakítás ment.Már az előző rendszerben is, meg szerintem az azt megelőzőekben is.Ennek isszuk a levét.Mára minden teljesen tönkrement.
Amúgy igaza van a cikknek.
A magyar pedig valóban tehetetlen, de nem OV miatt, hanem a saját lekvársága miatt.Gondoljunk csak bele, mit csináltak nemrégiben a görögök, vagy az egyiptomiak,bennük van spiritusz.
Többet nem veszek HVG-t. Ekkora egy vackot komolyan... Blikkben több hasznos infó van, komolyan. Lassan két éve tart a kormányzás, nem tudom mit várnak. Senki sem mondta, hogy Kánaán lesz, egyedül ők hangoztatták, hogy "ha a Fidesz nyer, majd eljő a Kánaán azt hiszitek?".
Orbán érdekes helyen a világ cikije, ahogy a baloldaliak elképelik. Pol Pot vagy Hugo Chavez csinált már cifrább dolgokat is. De nézzük csak meg, mi a helyzet ahol most baloldali a gazdaságpolitika!
Kulturális forradalmat indítson vörös tanítványai között Tóta bá'!
Szerintem tegyük fel a költségvetést tippmixre... Valami 22x-es döntetlenre, hiszen az meg 22x-ezheti a pénzünket. Mi az a Fidesz nyomorult alig növekvő gazdaságához képest?
Baloldali logika...
"Többet nem veszek HVG-t. Ekkora egy vackot komolyan."
Ahogy szidják a kormányt és orbánt szar lesz?
"Senki sem mondta, hogy Kánaán lesz, egyedül ők hangoztatták, hogy "ha a Fidesz nyer, majd eljő a Kánaán azt hiszitek?". "
A fidesz az hangoztatta. Emlékszünk, hogy felemelkedés, mindenki jól fog járni, nem lesz megszorítás, stb.
"Orbán érdekes helyen a világ cikije, ahogy a baloldaliak elképelik. "
És miért is lenne baloldali az aki kritizálja a fideszt? Tipikus fideszes. VAn 2 párt. fidesz mszp. HA nem fideszes akkor mszp-s. Nem lehet független? Nem lehet jobbikos? Szerencs a többségnek kezd már megjönni az esze és elpártolnak a fideztől. Nem véletlen vesztett eddig 1,6 millió támogatót.
" De nézzük csak meg, mi a helyzet ahol most baloldali a gazdaságpolitika! "
Nem más országról van szó, hanem Magyarországról. Máshol is van jobboldali kormány és mégis ott is szarul mennek a dolgok.
"Ahogy szidják a kormányt és orbánt szar lesz?"
- Nem vagyok fanatikus, nekem a statisztika többet ér. Vállalkozó vagyok, közvetlenül érint minden egyes döntés. A problémám az, hogy a cikk másról nem szól csak alaptalan vádaskodásról. Vagyis a jól bejáratott ferdítések és hazugságok.
"A fidesz az hangoztatta. Emlékszünk, hogy felemelkedés, mindenki jól fog járni, nem lesz megszorítás, stb."
- Amit mondtak még most is hangoztatja a baloldal. "Két hét alatt rendet teszünk" "akinek nincs semmije, az annyit is ér". Persze jó adag hazugsággal fűszerezve. Én is olvasok politikát...
Megszorítás pedig nincs, reform van! Tudod mi a megszorítás? Emeljük a gázt, de majd levisszük ha vége a zűrnek... Reform van az adórendszerben és máshol is.
"És miért is lenne baloldali az aki kritizálja a fideszt? Tipikus fideszes. VAn 2 párt. fidesz mszp. HA nem fideszes akkor mszp-s. Nem lehet független? Nem lehet jobbikos? Szerencs a többségnek kezd már megjönni az esze és elpártolnak a fideztől. Nem véletlen vesztett eddig 1,6 millió támogatót."
Időközi választás, nagy cucc. Országos szinten még simán meglenne a kétharmad.
Független pedig csak az utólag okos kapitány lehet. Állást kell igen is foglalni, hiszen anarchiánál nincs rosszabb, a legkisebb rosszat kell választani, ha nincs is szerinted jó.
"Nem más országról van szó, hanem Magyarországról. Máshol is van jobboldali kormány és mégis ott is szarul mennek a dolgok."
Ez nem észak-korea, hogy elszigetelődünk a világtól, és "nyomjad rózsi!". Itt nem Magyarország van, hanem Közép-Európa és Unió, és akár tetszik akár nem válságban van a térség.
"Megszorítás pedig nincs, reform van! Tudod mi a megszorítás? Emeljük a gázt, de majd levisszük ha vége a zűrnek... Reform van az adórendszerben és máshol is. "
De te fanatikus vagy. Mindenki tudja, hogy megszorítás van. Bármilyen médiát megnézel már ők is megszorításról beszélnek.
AMúgy emelkedik a géz, víz, villany élelmiszer és minden idén. Sok adót bevezetnek, illetve emelnek.
Közben a fizetéseket 230E alatt csökkentik.
Mindenki érzi, hogy megszorítás van.
"Időközi választás, nagy cucc. Országos szinten még simán meglenne a kétharmad. "
Nem időközi hanem felméréseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!