Az Orbán kormány bukására, hol lehet fogadni? Magyarországon van ilyen? Hol?
Az nem tudom, talán az angoloknál, ott mindenre lehet.
De hogy nagyobbat fog bukni mint az MSZP az 500%.
Valahogy el kellene érni hogy sem a Fidesz sem az MSZP ne kerüljön a hatalom közelébe sem, lehetőleg a parlamentből is szorúljanak ki.
Talán akkor haladhatna az ország valami jobb irányba is.
"""A kérdező kommentje:
" JOBB " irány ez tetszik !
Ne várd hogy egy ilyen topikon leírjam mi is lenne az az irány ami jobb lehetne az országnak.
De sokkal testhezállóbb, az ország lehetőségein és adoddságain alapuló gazdaságpolitikát kellene protezsálni, nem a majd a nyugati nagytőke bejön és mindent megold 21 éves baromságát.
Mert mint tapasztaltuk, semmi hasznunk belőle.
Semmi bajom a nyugati nagytőkével, de ne arra alapozzunk, hanem a saját adottságainkra. Ha meg be akar jönni a nyugati nagytőke akkor csak jöljön, de ne a magyar helyett támosassuk.
""Hajdu Peter válasza:
Nalam fogadhatsz . Van szerintetek olyan aki jelenleg ilyen keserves helyzetbe barmit is jobban csinalna .
Haver!
Te ideadod a biciglidet hogy ugratgassak néhányat valami pályán. Én kilazítok tajta mindent, össze-vissza töröm, mire az amúgy tényleg nehéz pályán végig megyek.
De nem mondom akkor hogy nállam senki nem mehetett volna jobban végig.
A Fidesz ahogy a maszop is, elQrta.
Most már tényleg nehéz a manőverezés.
De erről a két diletáns párt kézenfogva tehet!
Sőt, azelmúlt 21 év töketlen és teljesen hibás gazdaságpolitikája.
Valóban szar a politika, de itt tényleg csak a kérdésre válaszoljatok.Nem bízok én sem a Fideszben ,sem a szocikban ,de csak azért mert őket már ismerjük. És még egyszer !!!
Valóban szar a politika, de itt tényleg csak a kérdésre válaszoljatok. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!