Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lett a 2011-es népszámláslá...

Mi lett a 2011-es népszámláslás eredménye? Paranoiás vagyok, hogy úgy érzem elhallgatják?

Figyelt kérdés

2011. dec. 31. 23:12
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Legjobb védekezés a támadás - Madárkám kár, hogy ennyi az "íráskincsed". Azért köszönöm, jó voltál.
2012. jan. 2. 21:13
 32/39 anonim ***** válasza:
Én már leírtam miért nem lehet. Ha nem sikerült volna elolvasni akkor megismétlem, a népesség pótolja önmagát, nem a teljes létszámot, de olyan baromságot mondani amit te tettél akkor sem lehet. Most te jössz. Ne terelj. Gyerünk ha ennyire okos vagy. Bár nem fogod mert csak egy proli vagy akinek a szája jár, de bizonyítani nem tud.
2012. jan. 2. 21:17
 33/39 anonim ***** válasza:

"a "kis-Magyarországon" született emberek száma, már 12 éve 10 millió alatt volt. Most merték bevallani, hogy 9 962 000 fő, ami legalább 200 ezerrel kevesebb"

Ez a másik ökörség, 2009-2010-ben kerültünk 10 millió alá. Persze ezt te biztos jobban tudod.

2012. jan. 2. 21:29
 34/39 anonim ***** válasza:

Madárkám:

"Én már leírtam miért nem lehet. Ha nem sikerült volna elolvasni akkor megismétlem, a népesség pótolja önmagát, nem a teljes létszámot,.."

Részben igazad van.

Ha két különnemű "összeáll" és csak egy gyermekük születik, akkor könnyen beláthatod te is, hogy az általad említett pótlás nagyon minimális. Ha két gyerekük születik, akkor ez egy "egyszerű" pótlás, mert csak magukat reprodukálják. Három vagy több gyermek születése esetén van az általad említett pótlás "bővített" változata. Remélem te is tudod, hogy ez kiknél történik meg.

Írok neked másik példát: én 32 éves vagyok és még nincs gyermekem. Nincs is kilátásom, hogy mikor lesz, mert nincs lakásom, minimálbéren vagyok bejelentve és a másik "nem" csóróval "nem áll össze". No te hogy állsz ezzel?

"Ez a másik ökörség, 2009-2010-ben kerültünk 10 millió alá. Persze ezt te biztos jobban tudod."

Ha figyelted volna én "kis-Magyarországot" írtam, ami nálam azt jelenti, hogy a jelenlegi határokon belül született állampolgárok. Nem ítélem el akik "nagy-Magyarország" területéről vándoroltak be - hiszen ők is magyarok - de ők nem itt születtek. Ezen kívül az itt született fiatalok közül, legalább fél millióan már "nyugatabbra" vannak és ezt sem meri a mindenkori kormány bevallani. Ha osztol - szorzol kijön az általam említett szám.

Te lépsz (írsz).

2012. jan. 3. 19:01
 35/39 anonim ***** válasza:

"Ezen kívül az itt született fiatalok közül, legalább fél millióan már "nyugatabbra" vannak és ezt sem meri a mindenkori kormány bevallani. Ha osztol - szorzol kijön az általam említett szám. "

Ez csak találgatás nem több. A számolást bízd azokra akik a felmérést végzik.

"Írok neked másik példát: én 32 éves vagyok és még nincs gyermekem. Nincs is kilátásom, hogy mikor lesz, mert nincs lakásom, minimálbéren vagyok bejelentve és a másik "nem" csóróval "nem áll össze". No te hogy állsz ezzel? "

Ez az egyik kedvencem. Valaki aki ne a legjobb körülmények között él, úgy csinál példát, hogy ezt kivetíti az egész társadalomra és mond egy ítéletet. Ráadásul 20-30 évre előre. Gratulálok Szóhoz sem jutok.

Én jól állok vele köszönöm szépen.

"Ha két különnemű "összeáll" és csak egy gyermekük születik, akkor könnyen beláthatod te is, hogy az általad említett pótlás nagyon minimális. Ha két gyerekük születik, akkor ez egy "egyszerű" pótlás, mert csak magukat reprodukálják. Három vagy több gyermek születése esetén van az általad említett pótlás "bővített" változata. Remélem te is tudod, hogy ez kiknél történik meg. "

Én nem azt mondtam, hogy mindenki 1 gyerekkel pótolja magát a népesség. Én azt mondtam hogy "a népesség pótolja önmagát, nem a teljes létszámot" Itt újfent csak a legrosszabbat képzeled el és így számolsz amit próbálsz reális jövőképként eladni.

Nem sikerült.

Következő!!!

2012. jan. 3. 19:11
 36/39 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. jan. 3. 20:51
 37/39 anonim ***** válasza:
na megszólalt a paranoid skizofrén is. Egyéb hozzászólás? Kiélted az összeesküvéses vágyaid és álmaid? Nem tettszik ha nem értenek egyet veled ugye? Szokj hozzá. Ilyen értelmi színvonalon mint a tiéd ez minden napos lesz.
2012. jan. 3. 20:54
 38/39 anonim ***** válasza:

Madárkám azért alakulsz. Igaz, hogy még nem teljesen az általam leírtakra adod a válaszaidat, de közelítesz.

Például hány gyereked van, akár hivatalosan, akár nem?

Sajnos az én ismeretségi köreimben az egy gyerek a jellemző. Egyrészt a hozzám hasonlóak nem mernek többet vállalni, másrészt akinek diplomája van az félti a munkahelyét (csak a nők) és nem akarnak "sokat" szülni.

Az előre vetítés részedről is és részemről is csak jóslás. Azonban a mostani politika nem a szülések számának szaporodását segíti.

"...Én azt mondtam hogy "a népesség pótolja önmagát, nem a teljes létszámot"... - mégis mennyire jósolod Magyarország népességét pl. 2020,-25-re (vagy amennyire előrelátó vagy)?

2012. jan. 3. 22:13
 39/39 anonim ***** válasza:

Te pedig nem alakulsz, csak nyomod az agyszüleményeidet, mint a kérdező.

Az, hogy van vagy nincs gyerekem szerintem az én magánügyem, és ráadásul ebből nem is lehet messzemenő következtetéseket levonni.

""...Én azt mondtam hogy "a népesség pótolja önmagát, nem a teljes létszámot"... - mégis mennyire jósolod Magyarország népességét pl. 2020,-25-re (vagy amennyire előrelátó vagy)?"

Nem tudom mennyi lesz a lakosság, pont ahogy te sem. Hasra ütésszerűen pedig nem fogok számokat beírni, hogy megmutassam én tudom a frankót, vagy mint a kérdező a mobilom telefonkönyvéből jósolni (ezen mondjuk csak röhögni lehet) vagy mint te aki kijelenti megint csak egy elég röhejes elmélettel megfűszerezve, hogy az ország lakossága 20-30 év alatt 3 millióval csökken. Ez nem így megy. A becsléseket a hozzáértőkre kell bízni, nem pedig önjelölt szakértőkre mint te és a kérdező.

2012. jan. 3. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!