Mit kívánsz 2012-re Orbán Viktornak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 15:32
21/31 44kissjozsef19 válasza:
Fogadja meg a 20 évvel ezelőtti OV tanácsokat, ellenzéki harcos kiállást akár magával szemben.
22/31 tetris válasza:
Nagynénémnek volt áttétes hasnyálmirigy rákja. Fetrengett a fájdalomtól, enni, inni, ülni, állni se tudott már a végén. Semmi fájdalomcsillapító nem hatott már. Rettenetes volt tehetetlenül nézni a szenvedését. Megváltás volt neki, mikor meghalt. Én ilyet senki ember fiának nem kívánnék.
24/31 anonim válasza:
Semmit nem kívánok neki...........még levegőt sem.
25/31 anonim válasza:
Hogy tapasztalja meg, milyen érzés ha az idős családtagjait bántják, vagy megölik a cigányok. Akik ilyen emberré nevelték, jó emberek nem lehetnek.
26/31 anonim válasza:
"Hogy tapasztalja meg, milyen érzés ha az idős családtagjait bántják, vagy megölik a cigányok. Akik ilyen emberré nevelték, jó emberek nem lehetnek."
És az vajon milyen ember lehet, aki ilyet kíván másoknak?
27/31 anonim válasza:
Szeretem az egyensúlyt. Azt kívánom neki, amit ő kíván és meg is tesz néhány millió magyar embertársammal. És ez stabilizálódjék egyszer s mindenkorra.
28/31 anonim válasza:
Én a fizetésemet kívánom neki megélhetésként, magamnak meg az övét.
29/31 anonim válasza:
Az a baj, hogy ő meg van elégedve a tieddel te meg legyél megelégedve az övével.
Mit kívánni? gázkamrát.
30/31 anonim válasza:
<covenant>
Igazságos. Szemet szemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!