SZerintetek jó lennék politikusnak és megtudnám valósítani álmaimat?
14 éves lány vagyok és még tudom, hogy fiatal. Magyarország eléggé nagy kakiban van, és lehet csak azért mondok ilyeneket mert eddig a környezetemben mindig azt hallom, hogy nincsenek jó pártok, akik segíthetnének ?Magyarországon, vagy pedig ígérnek, de csak elvesznek.
Szóval a tervem, hogyha megélném még a felnőtt kort és még Magyarország is ha csak egy picit is talpon állna, szeretnék politikus lenni és segíteni az országon.
Jellemzésem amiért lehetnék politikus:
-vannak álmaim, és reálisan látom, hogy hogyan lehetne ezeket meg valósítani
-jó a kommunikációs készségem-habár igaz csak azokkal akikkel tudok normálisan beszélni
-szeretem a saját véleményemet kimutatni, és ha nem látom a másiknak az igazát a sajátomat fújom, addig amíg be nem látja igazam van, vagy amíg be nem látom, hogy nem lehet őt meg győzni
-realista vagyok
-diplomata készségem jó
ezek mellet mg nem tudom mit kéne elmondanom, de ha van még ilyen készségekhez kérdésetek tegyétek fel, feltétlenül válaszolok rájuk.
"-szeretem a saját véleményemet kimutatni, és ha nem látom a másiknak az igazát a sajátomat fújom, addig amíg be nem látja igazam van, vagy amíg be nem látom, hogy nem lehet őt meg győzni"
Amit tőled idéztem abból lejön, hogy neked csak igazad lehet, a másik meg mindig téved, hisz olyan verzió nincs, hogy valamiben te tévedtél, és téged győznek meg. Egyszóval Te egyszerűen csak nő vagy, illetve lány. :P
Politikusnak jó lennél, de abból amit elmondtál az sül ki, hogy ettől semmivel sem lenne jobb az országnak, hisz a jelnelegi politikusaink is pont ezt csinálják. Lökik a sódert és egyik sem képes elismerni sohasem a másik igazát, pont ettől politikusok. Ha te politikai pályára lépsz, neked attól lehet, hogy jobb lesz, de az országnak biztos, hogy nem!
Kezdetnek jelentkezz valami gimnáziumba, vagy középsuliba, aztán majd a felsőoktatásban meg tanulhatsz politológiát, jogot, vagy kommunikációt stb. Egyébként meg úgysem az a legfontosabb, hogy milyen végzettséged van, hanem az, hogy kikkel veszed magad körül. Akár csatlakozol valamilyen párthoz, akár te magad akarsz pártot alapítani, meg kell találnod a megfelelő embereket, mert egyedül sajnos édeskevés leszel.
De érdekelne a programod, hogy te szerinted milyen intézkedéseket kellene hozni az ország stabilizációja előrejutása érdekében. Gazdaság, bűnözés, külpolitika, belpolitika, adórendszer atb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!