Mennyire jó vezető Simor András a Magyar Nemzeti Bank élén?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 22:43
11/31 anonim válasza:
Sajnálom én még a feltörekvők között tartok tanulok ilyesmi, hogy egyszer akkora ember lehessek mint te.:) Jó viccet félretéve biztos sokkal több dolgot értél el mint én ezért respekt, de ha ugy érzem nincs igazad nem fogom hagyni ez az oldal erről szól kulturáltan vitatkozunk és meggyőzzük a másikat, hogy nekem van igazam.:)
12/31 anonim válasza:
Végül is amíg kulturált hangvételű addig rendben van, csak sokszor a beszólogatók játsszák a főszerepet, akik jó ha már elérték a 16 éves kort, de mindenhez jobban értenek mint egy 50 éves sokat tapasztalt ember. Remélem nem mész át majd ebbe a stílusba.
13/31 anonim válasza:
Nem dehogy annyira fiatal azért nem vagyok és sokat beszélgetek idősebbekkel ugy hogy nagyjából tudom mi az illem. Amig be nem rúgok
14/31 bumbi02 válasza:
Nem hinném hogy én sokkal idősebb vagyok, de kortól független, hogy jön Simor András MNB vezetési képességéhez az offshore cég(a kommentemnek ez volt inkább a fontosabbik része, a másik része amire válaszoltál, csak bökte a szemem, nem személyeskedésnek szántam)? A Fidesz szereti ezzel támadni, de igazából szerintem a Fideszesek közül egyből ki lehetne válogatni vagy egy tucatot, amelyiknek van offshore cége.. vagy volt.
15/31 anonim válasza:
Nincs több kérdésem........................
16/31 anonim válasza:
Nincs baj az offshore cégekkel mindenki oda teszi a pénzt ahova lehet:)
17/31 anonim válasza:
Hoppá, ez nem neked szól Bumbi, csak közbe írtál. Nekem konkrétan az a gondom a legtöbb offshore céggel, hogy az adófizetések elkerülésére használják. Én is tartok kint jelentősebb pénz összegeket, csak éppen leadózottat. Mert mi van ha netalán államcsőd lesz valamikor mégis? Akkor a kinti bankokban lévő pénzek megmaradnak. A különbség pedig az hogy ez nem kimenekített pénz az adófizetések alól, mint az offshore pénzek általában.
18/31 anonim válasza:
Nem a zsidók csinálták ezt a második világháború idején? NEM VAGYOK RASSZISTA
19/31 anonim válasza:
A lényeg itt nem a zsidókon van. Úgy látom, csak van benned némi kötözködő hajlam. De hát egy anonim fórumon mindent lehet következmények nélkül.
20/31 bumbi02 válasza:
Manapság én is egyre jobban gondolkozom hogy ne itthon tartsam az összespórolt, nyáron és most évközben összedolgozott, félretett pénzemet, nincs ebben semmi rossz, mint ahogy írtad, adózott összegről van szó.(bár én szerintem jóval kevesebb 0-ról beszélek mint te:))
De az Offshore nem törvényellenes, maximum nem etikus.. Bár erre meg azt mondom hogy akinek offshore cégei vannak (kizártnak tartom h Fideszesek közül senkinek sincs) az ne kritizálja emiatt Simor... Főleg hogy ettől nem lesz se jobb, se rosszabb MNB elnök.. Amiket linkeltem, ott pedig elég egyértelmű elismerései vannak, mint MNB elnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!