Mit keres a drogos és ittasan vezető Stohl András alias Buci az RTL Klub műsorában?
3-an fogják vezetni a műsort. Egyszer András lesz, aztán Balázs.
Egyébként valóban pénzt keres. Azért mert valakinek van bármi betegsége, amiből kifolyólag még balesetet is okoz, nem hiszem el, hogy ennyien elvárják, hogy adja fel a karrierjét, munkáját, amihez nagyon is ért. A VV.-t ő vitte sikerre.
Ne azt nézzétek, hogy magánemberként milyen, hanem azt, hogy egy profi színész és műsorvezető! Mellesleg itt a válasz, hogy miért tért vissza!
Lehet betegségnek nevezni az alkoholfüggőséget, drogfüggőséget. És másképp hívom mindkettőt.
De nem csak ez van a listán: hatóság félrevezetésétől a megkérdőjelezhető fegyvertartásig, a tiltott vadászaton keresztül azért sok mindenben sáros.
Egyik oldalról azt halljuk, hogy a médiáknak mekkora befolyásuk van az nézőkre, a gyerekekre, fiatalokra, a másik oldalon meg ott a példa, hogy ha neved/pénzed van, nem is lehetsz annyira bűnös. Amikor a fiatalok a sztárokra akarnak hasonlítani, nem kellene a képernyőre.
Ez egész szennycsatorna arra van felépítve ,hogy olyen embereket alkalmazzon.
A hülyék meg táttot szájjal nézik.
Van még.Tv2.atv,stb.
Az jó, hogy neki is meg kell élni valamiből... Szegény... A drogra kell neki a pénz?
Nekem is meg kéne élnem de a kutyát nem érdekli. A Gyed még le sem járt de már felmondtak nekem. Pedig jó állásom volt, elismert pozícióban. De kit érdekel?! Senkit!
Nem értem, miért csinálja jól amit csinál?
Nem kell ahhoz sok ész, hogy műsort vezessen. Elég sok VV lakó műsort vezet, és némelyik igencsak butácska. Hogy szépen fejezzem ki magam. A Stohl nem most okozott először balesetet, és az az ötlet, hogy hogy a felesége vigye el a balhét, elég gáz. Ha én csinálnék ilyet, akkor szóljak a páromnak, hogy mondjuk azt, hogy te vezettél?
Hát ez szánalmas!!
A Balázs miért ne tudná vezetni a műsort helyette?
Csak egy beképzeld pasi, aki nem tudja, mit csináljon jómódjában!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!