Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bizottsági póttagként részt...

Bizottsági póttagként részt veszek én is a sima tagokkal a szavazat számlálásnál? Ha igen, milyen feladataim lesznek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Ha ilyen helyre bekerültél, akkor ezt tudnod kellene!
2009. máj. 20. 19:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Még soha nem voltam ilyenen! Csak azért kérdeztem, mert a jövő héten lesz vmi eskü tétel és azt gondoltam hogy én csak akkor leszek jelen, ha mondjuk a sima tag netán nem tudna ott lenni a szavazásnál és én mint helyettesítő tag lennék. Amúgy minek írsz ide??? Tudtommal itt bárki bármit megkérdezhet, ez a hely azért van,h kérdéseket tegyünk fel és ha tudunk SEGÍTÜNK !! Nem azért h ilyen hangnemben válaszolj!Ha csak így tudsz írni inkább ne is írjál.Köszi! Ha tudnám akkor szted megkérdeztem volna?
2009. máj. 20. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Igazad van! Bármit lehet kérdezni és bármit lehet válaszolni! Ha én valamilyen bizottság tagja lennék, akkor ismerném a szabályokat, vagy legalább megkérdezném a tapasztaltabb tagoktól. Ha nem tetszik, akkor pontozz le nyugodtan, én itt nem fogok megsértődni semmiért, csupán a véleményemet írtam le!
2009. máj. 20. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
És arra nem gondoltál, kedves válaszoló, hogy még nem volt számukra eligazítás, csak kijelölték az embereket? A megbeszélés számomra is jövőhéten lesz és engem is nagyon érdekel, hogy vajon mit hogy kell majd csinálnom, mire kell figyelnem, de azt jövőhéten mondják el. Addig meg megesz a fene a kíváncsiságtól. Úgyhogy nem kell egyből megdorgálni a kérdezőt, inkább segítsen, aki tud!
2009. máj. 20. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Bizottsági tag vagyok, úgyhogy tudok segíteni neked.

Majd küldeni fognak neked egy levelet, amiben benne lesz, hogy hova kell menned eskütételre. Arra az időpontra személyi igazolványt vigyél magaddal, és légy pontos. Katalógust íratnak alá veled mielőtt bemennél, azt mindenképpen írd alá, különben nem lehetsz tag. Az eskütétel után ott helyben oktatás lesz, akik ismerik a járást azoknak nem kell végigülni, az újak maradnak általában. Általában kivetítőt, projektort is alkalmaznak, mindent elmondanak. Ezután kiosztanak egy könyvet amiben szintén levan írva az elejétől a végéig, hogy mik a teendők a szavazás napján, ezt nyálazd át elejétől a végéig, légy naprakész belőle. Ha nem adnak maguktól, az előadás végén te is kérhetsz (de valószínüleg ki lesz rakva).

A szavazás napján azt csinálod, amit a bizottsági elnök kioszt rád. Mível új vagy, ezért egyszerübb dolgot fognak rád bízni, pl a szavazólapok pecsételését. Reggel a fülke felállításban, urnák összeállításában, plakát kiragasztásában segítesz, este pedig nyílván a számolásban.

Ha ügyes vagy és szimpatikus a többiek szemében, máskor is fognak hívni, és nem póttagnak, hanem állandónak.

Nagyon jó a hangulat mindig egy ilyen helyen, fontos munka, de egyáltalán nem kellemetlen az a 12-14 akár 16 óra meló, amit ott kell csinálni. Élvezni fogod hidd el :)

Ha kérdésed van írd meg nyugodtan :)

22L

2009. máj. 20. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves 21,12-es!

Nem akartam megdorgálni senkit.

Ha engem beválasztanának egy ilyen bizottságba, akkor megkérdezném, hogy mi a teendőm.

2009. máj. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!