Honnan ered a gyorsnaszád kifejezés?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ciki, de valahogy lemaradtam arról, amikor ez a szó először elhangzott. Az azóta született ezzel kapcsolatos poénokat persze értem, csak azt nem tudom még mindig, eredetileg ki találta ki ezt a hasonlatot...2011. dec. 27. 17:57
1/5 anonim válasza:
Viktor haver. Óvatoskodó gazdaságpolitikának nevezte az EU-s irányvonalat, Magyarországot pedig gyorsnaszádnak, amelyet nem lehet holmi EU-s lomha vezérelvekkel megzbolázni. Olyan gyors, hogy lassan ki is esünk belőle.
2/5 anonim válasza:
Őfelségétől, I. Szent Kokitól :)
3/5 anonim válasza:
Minden érának megvan a maga okos névadója. Korábban már voltunk a magyar puma, most meg a magyar gyorsnaszád. Éljen!
4/5 doboszoli válasza:
Egy baj van csak!
A gyorsnaszád nekiütközött a lomha óceánjárónak, és kezd süllyedni, miközben az óceánjárón ezt nem vették észre...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2011. dec. 31. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!