Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMP ÉS az MSZP a kossuth...

Az LMP ÉS az MSZP a kossuth téri botrányával bebizonyította hogy a magyarelenes politikájával nem vaaló a magyar parlamentbe. Szerintettek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 15:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
89%
ma 16:51: Nah látom, nálad is megmutatkozik a ,,kulturált" jobboldali színvonal...
2011. dec. 24. 16:55
 22/34 anonim ***** válasza:
jah már törölték? akkor mind1.
2011. dec. 24. 16:56
 23/34 anonim ***** válasza:
49%
Igen, én jelentettem őket :)
2011. dec. 24. 16:56
 24/34 bumbi02 ***** válasza:

bumbi02:

Igen voltak köztük ártatlan emberek ,akik csak kiakartak menni megemlékezni.

EZ így stimmel, de az a rész nem stimmel hogy ezeknek az embereknek lőtték ki a szemét. Valószinüleg a megemlékezők békésen emlékeztek meg, nem pedig első sorban álltak téglával a kezükben. (megjegyezném hogy többek közt volt olyan rendőr akinek az ujját kétszer kellett visszavarni, mert a zavargások alatt egy békés ártatlan tüntető csak ráköszönt...)

Amúgy meg, nem értem mi ebben a botrány. Volt egy békés tüntetés, teljesen szabályok közt zajlott és ennyi.

2011. dec. 24. 17:01
 25/34 anonim ***** válasza:
40%
Ezt már ezelőtt is tudtuk. Orbánnak ideje lenne cselekedni és meglépni amit kell.
2011. dec. 24. 18:58
 26/34 anonim ***** válasza:
47%

Azért azt ne felejtsük el, hogy a tüntetést az LMP szervezte egyedül, az MSZP-sek csak oda sündörögtek.

Vajon ha az LMP bebizonyította, hogy magyarellenes, akkor a fidesz mit bizonyított be?

Alkotmányba önti az egykulcsos adót, amivel a kisebb keresetűektől 10 15 ezer forintot von el, a magasabb jövedelműeknek százezreket ad, és a költségvetésbe milliárdokkal kevesebb jut ezáltal.

Olyan törvényt szavaz meg, ami kiiktatja a parlamenti vitát, az országgyűlésben már látszata sincs meg a többpárti konszenzusnak.

Milliárdokat von el az oktatásból, az egészségügyből, a rendvédelemtől, a szociális rendszerből és közben azt hazudja, hogy ezek nem megszorítások.

Emeli az áfát, a jövedéki adót, a járulékokat, úgy, hogy amikor az előző kormányok tették ezt tiltakoztak ellene.

Bevezeti a tandíjat, pedig népszavazást kezdeményezett ellene.

Lejáratja Magyarországot a külföldi fórumokon, és a külföldi sajtóban.

Az LMP-sek voltak elég tökösek a parlamenten kívüli konfrontációhoz, ezért én tisztelem őket! A magyarellenes a kedvenc pártod nem az LMP.

2011. dec. 25. 12:57
 27/34 A kérdező kommentje:
12:57 Az ellenzék mellébeszélése!
2011. dec. 25. 16:38
 28/34 anonim ***** válasza:
Ez nem mellébeszélés, ezek tények. Tényeken meg ugyebár nem lehet vitatkozni. Azért kíváncsi vagyok, hogy az általam említett törvényeknek utána olvastál e mielőtt véleményt alkottál az általam írottakról. (Illetve sejtem , hogy nem.)
2011. dec. 25. 18:30
 29/34 bumbi02 ***** válasza:
ellenzék mellébeszélése??? kérdező, legalább valami alátámasztást adj ennek a dolognak.. Mondjuk meglepne ha ezt alá tudnád támasztani, hiszen tényeket sorolt fel feletted..
2011. dec. 25. 18:42
 30/34 anonim ***** válasza:

Jobban tennéd, ha a tanulmányaiddal foglalkoznál - főleg a magyar nyelvtannal, ha magyar, magyar vagy - és a politizálást hagynád egy kicsit későbbre, mikor már beértél és nem tennél fel logikátlan kérdéseket. Esetleg megvárhatnád azt is amikor Magyarország légteréből elszáll a narancsköd.

Ha értelmesen meg tudod indokolni, hogy miért magyar ellenes ez a két párt, akkor igazad is lehet. Próbálj meg "neki futni" és akkor lehet veled értelmesen írogatni.

2012. jan. 13. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!