Az ellenzék miért magyaráz félre minden törvényjavaslatot?
AZ első válaszoló pont válaszolt. A mostani kormány már tragikomikusabb az előzőknél.
"illetve tartózkodni az egészségkárosító életmódtól. "
A durva görkorizás, mikor innen, onnan ugrálnak az eléggé ebbe tartozik. A nagyon gyors biciklizés is.
Persze a fára mászást is lehetne ebbe venni, de azt már poénnak írták. Bár, amien a kormányunk ez is kitelik.
"Bár, amien a kormányunk ez is kitelik."
Ez nem indok!
"A jövőben a gyerekeknek törvényi kötelezettsége lesz képességeinek megfelelően eleget tenni tanulmányi kötelezettségeiknek"
Különben?A matek hármasért fiam nem szobafogságot kapsz hanem 10000FT bírságot ezentúl?
Mellesleg ki mondja meg milyen képességű a gyerek?Az állam mindenkit elkönyvel zseniinek és aki nem ötöst ír attól begyűjtjük a bírságot...
," illetve tartózkodni az egészségkárosító életmódtól."
Ezt se ártott volna definiálni...
A tesi óra is lehet egészségkárósító bármikor megbotolhatsz futás közben például.
És aki nem tartózkodik azzal is mit csinálnak?Beviszik a roppant egészségjavító börtönbe?Esetleg egy kijózanító büntetést szabnak ki rá?
"Ezt se ártott volna definiálni... "
Talán inkább magának elolvasni a törvényjavaslatot...
Én három szakmával nem találok munkát , 53 éves vagyok .
EZ EGYÉRTELMŰ ?
Most te jössz.
Sorold melyik rendelet kedvezett nekem .
ENGEDD NYUGODTAN BŐ LÉRE !
Gyanítom rövid lesz a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!