Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mo-n kiknek van a legnagyobb...

Mo-n kiknek van a legnagyobb földbirtokuk magánszemélyekként?

Figyelt kérdés
Azt olvastam , hogy Csányinak van talán a legnagyobb birtoka de hogy az mennyi hektár azt nem találom. Valaki tudna erről információkat adni, esetleg arról, hogy mekkora az a földbirtok amit privatizáltak külföldi ill. magyar személyeknek és mennyiért?
2011. dec. 23. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
30%

Mszp seknek és Mszp hez közelieknek!

Szinte ingyen kapták, maguktól!

2011. dec. 23. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
4%
Ilyen nincs, mert 300 hektárnál több földbirtoka magánszemélynek nem lehet.
2011. dec. 23. 13:05
 3/9 dizus ***** válasza:
Ja,nincs mi???
2011. dec. 23. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:

"Mszp seknek és Mszp hez közelieknek!

Szinte ingyen kapták, maguktól!"

Nem vagyok MSZP-közeli sem, de egy állítást illik megindokolni. Ez a kijelentésed teljes mértékben megalapozatlan. Kérdező, bocs az OFF-ért. A kérdésre rátérve én is a Csányiról hallottam, illetve külföldiekről, javarészt osztrák és német neveket, de konkrétummal nem tudok szolgálni.

2012. márc. 4. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Az orbánc családnak.
2013. okt. 8. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:

"Ilyen nincs, mert 300 hektárnál több földbirtoka magánszemélynek nem lehet."

Marha!

2013. okt. 8. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Orbán Ráhel sógornője kapott a földmutyiból, és ma ő a legnagyobb földbirtokos Magyarországon.

De A nagy földbirtokosok, a MAGOSZ-os nagygazdák, mind Fideszesek. Az első kormányzásuk alatt nekik adta a Fidesz a szétvert Állami Gazdaságok földjeit.

Mellesleg Orbán feleségének is komoly birtoka van.

2013. okt. 8. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem.
2013. nov. 11. 23:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem néztem utána csak azt tudom ,hogy a szomszédom 7 éve valami 6000 hektár földekkel dicsekedett, hogy műveli.Mennyi van abból a nevén az más kérdés.De van 3 telepe és akkora traktorjai ,hogy az utcába nem bír vele befordulni.

Vállaltan baloldali és az Orbánék birtokairól röhögve mondja ,hogy kis pálya és milyen nyomik ,hogy csak annyit bírnak összehozni.

Mert szerinte csakis nagyban érdemes foglalkozni ilyesmivel.

Egyébként szerény és visszafogott ,mert szerinte ő még csak olyan közepes halacska a tóban.

2013. nov. 12. 09:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!