Mi a véleményetek a mostanában esedékes -a Fidesz döntéseit bíráló- tüntetésekről?
ma 00:35:
nem értem hogy ha nem tetszik a fidesz, attól már rögtön mszp-s vagyok? Úgy szeretem amikor a fidióták csak úgy random besorolnak valahova...
Amúgy meg elég gyenge volt az a a 8 év is, de annál jobb, amit a fidesz csinál.
",,Tisztelt" fidióta ,,barátaim"! Miért kell rögtön komcsizni, ha valaki tüntetni merészel a Vezír törvényei ellen?"
Mert az orbánjúgendek erre lettek kiképezve.
Tüntetés a hadkötelesség ellen!
Az Anarchisták Közössége tüntetést szervez a december 5-én megszavazott hadkötelesség ellen. Ezzel a törvénnyel önkényesen megfosztanak minket szabadságunktól, bizonyos helyzetekben arra kényszeríthetnek, hogy életünk árán védjük az országot és a rendszert.
A háború önmagában is ellenkezik az elveinkkel, ezért minden ezt támogató törvény ellen harcolni kell! Ezzel a békés demonstrációval fejezzük ki tiltakozásunkat az új törvény ellen, várunk mindenkit, aki egyetért ezzel.
A helyszínen felállítunk egy táblát, melyre háborúellenes feljegyzéseket tűzünk. Hozz te is a témával kapcsolatos anyagot, cikkeket, képeket.
Ezután beszédeket tartunk, majd egy közös beszélgetést, ahol mindenki szabadon kinyilváníthatja a témával kapcsolatos véleményét. A tüntetés alatt behívóparancsot osztunk minden résztvevőnek, melyet a beszédek után széttépünk és kidobunk, ezzel jelképezve tiltakozásunkat a háború és a hadkötelesség ellen.
Helyszín: Budapest, Szabadság tér
Időpont: December 28, 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!