A közmunka országa leszünk?
azt hiszem világos, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség milyen országot akar ide...
szerintem el kell kergetni (akár halállal végződően) őket, amíg még nem késő
Normális munkahelyeket, ne éhbérért közmunkát!
Mi az, hogy kötelező önkéntes munka az érettségi kiadásának feltétele?
"azt hiszem világos, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség milyen országot akar ide... "
Nem világos. Milyet?
> szerintem el kell kergetni (akár halállal végződően)
> őket, amíg még nem késő
És ki jönne a helyükre?
új arcok, akik még nem korrumpálódtak
egy biztos: a Fidesznél akármelyik párt jobb lenne
de az lenne az igazi, ha mindet kiűznénk innen és akkor talán lenne esély a megújulásra.
A legszebb az lesz, amikor létrejön a közmunka minisztérium. A célja, hogy minden közmunkás a szaktudásának megfelelő helyre kerüljön. Aztán kirúgnak egy csomó vegyészmérnököt, programozót stb. hogy aztán közmunkásként visszaigényeljék az illetőt az eredeti fizetése feléért. Az állam kifizeti a közmunkát és elteszi a különbözetet.
Most remélem nem adtam tippet...
Mind1 melyik párt van hatalmon, ugyanúgy lop ez is, az is. Egyik sem jobb a másiknál.
Sajnos ilyen ez az ország..mindenen megpróbálnak spórolni, már nem tudnak milyen adót bevezetni, hát így a közmunkával spórolnak. Sajnos azért az nem mind1, h egy diplomás embert pl elküldenek utcát söpörni, pár ezer Ft-ért.
Közben meg a nagy politikusaink 20-30 milliókért festetnek új képeket, meg 30-40 milláért vásárolnak új szőnyegeket meg függönyöket mert a régi nem tetszik, és ezekre azt mondják h ez csak aprópénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!