Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Annyit olvastam már az értékes...

Annyit olvastam már az értékes tudásról, ami az egekbe repítik az átlag magyart, de akik ezt írják, feltudnak csak 20-at sorolni?

Figyelt kérdés
Nem olyan érdekel hogy a barátom barátja vállalkozó és neki mennyire jó. Hanem tendenciákban mérhető értékes tudásra alapuló tevékenységeket.
2011. dec. 21. 00:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
24%

"

Mi lenne ha nem engem szédítenél a baromságaiddal? "

Mi lenne, ha befejeznéd az áltudományos közgazdászkodást és elmennél egy olyan fórumra, ami neked való?

2011. dec. 21. 03:24
 12/33 A kérdező kommentje:

""A válaszíró 47%-ban hasznos válaszokat ad

Figyelj, lehet hogy te 100e ből megélsz, de én nem.

Ezek a szakmák meg ennyire vannak hitelesítve.

Ezekhez nem kell valami hatalmas egyedi tudás, hiszen tucat szakmák. Ezeknek az értéke csökken rohamosan.

2011. dec. 21. 03:40
 13/33 anonim ***** válasza:
Értékes tudás nem létezik.
2011. dec. 21. 05:51
 14/33 anonim ***** válasza:
71%

"Figyelj, lehet hogy te 100e ből megélsz, de én nem. "

Mért te mit csinálsz? Aranyrudakkal táplálkozol? Más 50ezerből meg tud élni.

2011. dec. 21. 05:57
 15/33 anonim ***** válasza:
52%

Hát ez a kérdező nem teljesen komplett :D

Egy rakás hiányszakma van ami olyan jól tejel, hogy belerokkannál elkölteni az azokkal keresett pénzt, csak persze ezekhez agy is kéne, ami neked láthatóan nincs. + Még az olyan szakmák, amiket viszonylag könnyű megtanulni és a jó fene sem érti miért van belőlük kevés.

Építész

Építészmérnök

Mérnökinformatikus

Gépészmérnök

Járműmérnök

Orvos (ne gyere azzal, hogy keveset keresnek, mert nem :D)

Erdőmérnök

Földmérő

+ Az a rakás amit már előttem felsoroltak. Attól, hogy sík vagy mint az Alföld még bőven vannak jó szakmák.

2011. dec. 21. 07:18
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz értelmesen, nyugodtan, higgadtan, logikusan és hosszú távra gondolkodni, az ugyan nem 20, de nagyon jó kiindulási alap szinte bármihez. A legértékesebb tudás.
2011. dec. 21. 07:34
 17/33 anonim ***** válasza:
24%

"Építész

Építészmérnök

Mérnökinformatikus

Gépészmérnök

Járműmérnök

Erdőmérnök

Földmérő "

Az építészt és az építészmérnököt kapásból leveheted és helyettesítheted az építőmérnökkel. Az építészmérnökök meg az ilyesmik egyszerű művészmérnökök, akik learatják a többi igazi mérnök (építő, gépész, földmérő, stb.) munkájának gyümölcsét.

2011. dec. 21. 07:38
 18/33 anonim ***** válasza:
Hoppá tényleg, az építőt is akartam írni. Amúgy nincs azokra sem kisebb kereslet, hiába "művészek".
2011. dec. 21. 11:59
 19/33 anonim ***** válasza:

Itt mindig van egy nagyokos, aki azzal villog, hogy ő informatikus, és milyen jól megél. Aki meg nem él meg, miért nem tanult, magára vessen. Az más kérdés, hogy inkább nem jellemzem őt, de más nem nagyon tud ezzel jönni.

Én mindig leírom neki, hogy nem a lakosság 1 %-át kell alapul venni, hanem azt, hogy a pék, az asztalos, a tanár, az orvos, akár még az utcaseprő is meg kéne tudjon élni a fizetéséből, ha már egyszer dolgozik. Jelenleg nálunk a városban akkor a munkanélküliség, hogy bárhova mész, minimálbért ajánlanak.

A tanárokról meg annyit, hogy a kezdőfizetés jelenleg nettó 85 Ezer Ft, ezért most felemelték az óraszámot, és nyilván elbocsátások is lesznek. Én dolgoztam tanárként, és elég nevetséges, de ennyi pénzért is igen nehéz már munkát találni, akkora a túlkínálat. Az ígért életpályamodellt már visszamondták, mert nincs rá pénz. Az orvosok is ennyit keresnek, bár őket nem sajnálom, mert ott a hálapénz, meg a magánprakszis. De egy töritanár hogy éljen meg ennyi fizetésből? Igen, siralmas ez az ország.

2011. dec. 21. 13:40
 20/33 anonim ***** válasza:

"Hát ez a kérdező nem teljesen komplett :D

Egy rakás hiányszakma van ami olyan jól tejel, hogy belerokkannál elkölteni az azokkal keresett pénzt, csak persze ezekhez agy is kéne, ami neked láthatóan nincs. + Még az olyan szakmák, amiket viszonylag könnyű megtanulni és a jó fene sem érti miért van belőlük kevés.

Építész

Építészmérnök

Mérnökinformatikus

Gépészmérnök

Járműmérnök

Erdőmérnök

Földmérő

+ Az a rakás amit már előttem felsoroltak. Attól, hogy sík vagy mint az Alföld még bőven vannak jó szakmák."

Én ezekhe mindhö értek mégse keresem rokkantra magam. Nem lehet, hogy hazuttá?

2011. dec. 21. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!