A privát bankszámlák államosítása mikorra várható?
" mintha a bank összes számlával rendelkező ügyfele fel akarná venni a számláján lévő összeget készpénzben."
Azt ki kell fizetniük, ugyanis az a pénz meg van. ha a bankbetéteket néznék akkor már gondos lenne. Ilyenkor az állam befagyasztja a bankbetéteket, mint azt láthattuk az I. gazdasági válságnál.
Nem fogja államosítani a kormány, ez csak a gyk hülyébbnél hülyébb kérdése, amivel terjesztik a butaságokat.
Kedves kérdező! Nincs más dolgod, minthogy ilyen ökörségeket beírj a fórumba? Szellemi színvonalad zéró.
"Nem fogja államosítani a kormány, ez csak a gyk hülyébbnél hülyébb kérdése, amivel terjesztik a butaságokat. "
De mi garantálja? A fidesz minden hitelességét elvesztette már. Orbán is ugyanúgy mehetne Öszödre. Végig hazudták a teljes kampányt és az elmúlt 1.5 évet.
11/13. A betétek összege nincs meg a bankoknál,mert ez a fedezete az általuk nyújtott hiteleknek.
Természetesen fel veheti bárki a betétjét, de ha minden betétes egyszerre akarná kivenni a pénzét,akkor már nem tehetné meg. A bank pedig csődbe menne.
Hasonló történ,amikor a Posta Bankról terjedt el az a hír,hogy csődbe megy. Hosszú sorok álltak a bank előtt,hogy kivegyék a pénzüket. Akkor az állam komoly milliárdokkal kisegítette a Postabankot,így nem lett botrány belőle.
14/14
Én azt a számlákról írtam.
A bankbetétekről mést írtam.
"ha a bankbetéteket néznék akkor már gondos lenne."
Ugye az történt 1930-as évek környékén, hogy mindenki egyszerre akarta kivenni.
ettől én is tartok...
tudnátok mondani olyan külföldi bankot, akinek van Bp-en irodája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!