Talán az EU fog minket megmenteni a Fidesz pár hülyeségétől?
utolsó: és te tényleg azt hiszed, hogy orbán jót akar nekünk?
Figyelj, az IMF se jót, se rosszat nem akar nekünk, max most hogy a fidesz megmondta hogy ,,nincs szükségünk az IMF-re" utána meg visszakuncsorgott hozzá, de az lelépett a kormány életképtelen gazdaságpolitikája miatt.
és az EU még akarhat nekünk jót, attól még hogy a vezír bocsánat... Vezír mást állít. Mondjuk a fidesz miatt, már ők is egyre inkább azon a véleményen vannak, hogy hagyni kellene minket a francba, de ez csak a fidesz hibája.
11:54
"Orbán sehol sem a lakosság érdekeit képviseli"
Képzeld, egy demokráciában a kormány sohasem az egész lakosság érdekeit képviseli.
Mindazonáltal nem mindegy, hogy mondjuk a magyar középosztálynak kedvez-e inkább, vagy a nyugati vállalkozóknak. Mindkettő csak csoportérdek, de mivel nem én vagyok az Erste Bank, ráadásul nyugdíjas sem vagyok, ezért nekem Orbán jobban megfelel, mint valamelyik "európai éltanuló" balliberális.
Utolsó előtti: Lehet hogy neked teljesen mind1, de csak azért ne támogass egy vezetőt, mert az még a te levesedbe nem köpött bele.(mert sok magyaréba már igen)
Utolsó:Ahogy látom, te is csak egy behülyített, tanulatlan, fröcsögő nyálú fidióta vagy... grat...
Nembaj hogy az EU nyugatra van, az oroszok meg keletre, és hogy az EU-nak köze sincs a kommunistákhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!