Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Talán az EU fog minket megment...

Talán az EU fog minket megmenteni a Fidesz pár hülyeségétől?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. dec. 19. 10:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

utolsó: és te tényleg azt hiszed, hogy orbán jót akar nekünk?

Figyelj, az IMF se jót, se rosszat nem akar nekünk, max most hogy a fidesz megmondta hogy ,,nincs szükségünk az IMF-re" utána meg visszakuncsorgott hozzá, de az lelépett a kormány életképtelen gazdaságpolitikája miatt.

és az EU még akarhat nekünk jót, attól még hogy a vezír bocsánat... Vezír mást állít. Mondjuk a fidesz miatt, már ők is egyre inkább azon a véleményen vannak, hogy hagyni kellene minket a francba, de ez csak a fidesz hibája.

2011. dec. 19. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:

11:54

"Orbán sehol sem a lakosság érdekeit képviseli"

Képzeld, egy demokráciában a kormány sohasem az egész lakosság érdekeit képviseli.

Mindazonáltal nem mindegy, hogy mondjuk a magyar középosztálynak kedvez-e inkább, vagy a nyugati vállalkozóknak. Mindkettő csak csoportérdek, de mivel nem én vagyok az Erste Bank, ráadásul nyugdíjas sem vagyok, ezért nekem Orbán jobban megfelel, mint valamelyik "európai éltanuló" balliberális.

2011. dec. 19. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Ki az eubol minél hamarabb csicskásaik meg menjenek europájukba ,hamár annak idején nem kapaszkodtak bele moszkvai gazdáik tankjába!
2011. dec. 20. 15:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Lehet hogy neked teljesen mind1, de csak azért ne támogass egy vezetőt, mert az még a te levesedbe nem köpött bele.(mert sok magyaréba már igen)

Utolsó:Ahogy látom, te is csak egy behülyített, tanulatlan, fröcsögő nyálú fidióta vagy... grat...

Nembaj hogy az EU nyugatra van, az oroszok meg keletre, és hogy az EU-nak köze sincs a kommunistákhoz...

2011. dec. 20. 15:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Jah és még az utolsó előttinek: Orbán se a magyar középosztálynak se a nyugati vállalkozóknak nem kedvez. csak a magyar felsőtízezernek, és a talpnyalóinak. Az alsó és középosztálybeliek számára nem is emberek
2011. dec. 20. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!