Mesterházy Attila tényleg az gondolja hogy az MSZP váltópárt lesz 2014-ben?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 20:29
11/29 anonim válasza:
Soha senkit nem szoktam jelenteni, én nem vagyok olyan, mint ti.
12/29 A kérdező kommentje:
ma 21:02
Valaki mégis jelentette a kérdésem.
2011. dec. 18. 21:08
13/29 anonim válasza:
Nem-e? Akkor ajánlom figyelmedbe ezt a videót.
14/29 anonim válasza:
Nem gondolja komolyan, de kell egyfajta magabiztosság. Váltópárt max egy erős baloldali blokk lehet, Munkáspárt 2006, Zöld Baloldal, ATTAC, MEASZ, MAL, MÁjus elseje társaság, Marx Károly Társaság, szakszervezetek...
15/29 anonim válasza:
Az igazi nagy váltópárt azonban nem más, mint a JOBBIK. Hajrá!
17/29 A kérdező kommentje:
21:17
Pontossan! :-)
2011. dec. 18. 21:22
18/29 bumbi02 válasza:
szerinted kampányoljon azzal hogy : Mi csak ellenzék szeretnénk lenni mer úgyse jönne össze hogy kormánypárt legyünk?
ki szavazna rájuk? senki
BÁr azért tényleg jobb mint mikor a Jobbik mondta hogy 2/3.. stb...
Jobbikból nem lesz váltópárt...Mszpből se..Nem lesz váltás.. Fidesz nyeri köv választást is csak mondjuk 35-40%al maximum...(aki eddig nem ébredt fel a narancsálomból, nem hiszem hogy ezután fel fog..)
19/29 anonim válasza:
igen,. ezt gondolja
vagy nem
tök lényegtelen, hiszen nem mondhatja azt, hogy "úgyis vesztünk"
20/29 anonim válasza:
ma 21:01
ez már nem időszerű, gyurcsi saját pártot gründolt magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!