Miért lepődnek meg a fideszesek, hogy a média egy része meri kritizálni a kormányt?
"Miért lepődnek meg a fideszesek, hogy a média egy része meri kritizálni a kormányt?"
Nem lepődök meg ezen, természetes. Viszont más a kritika és más az uszítás. Amit az Index és más hasonló lapok művelnek, az pl. általában uszítás.
Gyurcsány ellen annak idején nem ment az uszítás pláne a Fidesz részéről? Szerintem ment, szóval nem sajnálom Orbánt sem.
Ajánlom a főként a fideszeseknek ezt a videó.
(3:50-től a lényeg)
Személy szerint azon lepődnék meg, ha pl. az erősen balliberális Népszabi mondjuk egyetértene bármilyen lépésükkel, pont úgy, ahogy a fideszes médiák se fogják őket bírálni.
Olyan, hogy független hírforrás, gyakorlatilag nem létezik, legfeljebb elviekben.
Elolvasom a híreket, a számadatokat és a tényeket megnézem, érdekelnek a kritikák.
De van saját véleményem, nem szorulok rá máséra, hogy legyen mit szajkóznom ész nélkül.
"Miért lepődnek meg a fideszesek, hogy a média egy része meri kritizálni a kormányt?"
mert azt hiszik, hogy ők a világ közepe
"Amit az Index és más hasonló lapok művelnek, az pl. általában uszítás."
mert ugye a jobboldali lapokban nincs uszítás?
"Én még nem halottam valós számokra és tényekre alapuló összetett kritikát a kormány ellen."
tenytar.hu
Ja és én még nem hallottam a kormánytól valós számokra és tényekre alapuló összetett döntéseket :)
ma 11:00
mert mindezek után még képes vagy a Fideszt támogatni és hülyeségeket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!