Mellesleg k..ára leszarom a regisztrációs adót bármennyire is csökken még mindig nem elég alacsony.
2011. dec. 18. 11:41
22/31 anonim válasza:
A fizetésem 8000ezerrel lett kevesebb kb. Adójóvá írás nincs. Tehát a jövedelmem kevesebb, az autómat fentartani tovább nem vagyok képes, a tej, kenyér, minden drágább, közmű drágább. Na eddig jól állunk! MNYP-i pénzemet megsem említem, amit az ÉN fizetésemből vontak le, annyival kevesebbet vittem haza az engem megillető jövedelmemből, erre eltapsolták a nagy büdös semmire. JÓ A KORMÁNY
2011. dec. 18. 12:34
23/31 anonim válasza:
"A fizetésem 8000ezerrel lett kevesebb kb"
8 millióval csökkent a fizetésed? Az már komoly pénz. ebből következtetve gondolom keresel olyan havi 70 milliót. Még mindig nem tudlak sajnálni.
2011. dec. 18. 15:05
24/31 anonim válasza:
ma 15:05
Kíváncsi lennék akkor is így pattognál-e ha egyik napról a másikra kéne élned. Idióta.
2011. dec. 18. 15:11
25/31 anonim válasza:
12:34 a szándékos félreértelmezés is a hozzád hasonlók értelmi szinvonalát tükrözi. Legyél boldog, mert belém köthettél
2011. dec. 18. 15:33
26/31 anonim válasza:
Most nem azért, de 4 évvel ezelőtti bruttóm, a nejem gyede elég volt hó végéig. Most ugyanakkor albérleti kiadás mellett a fizum és a nejem fizuja nem elég hónap végéig (ami fejenként 20ezer bruttóval több mint 4 éve), és semmivel se költünk többet, mint anno.
2011. dec. 18. 15:49
27/31 anonim válasza:
Akkor ez életszínvonal növekedés?
2011. dec. 18. 15:50
28/31 anonim válasza:
Magyarország:
1. megvan az egymillió munkahely,
2. az alapvető élelmiszerek áfája 0 %, a többi csak 15 %,
3. a benzin ás gázolaj ára 250 Ft/liter,
4. a gazdagok örökbe fogadják a nincsteleneket és a kisemmizetteket,
5. megnyertünk minden forradalmat és Magyarország senkitől sem függ -
sajnos csak álmodom és közben bilibe lóg a kezem.
Remélem mire felébredek, már Fidesz sem lesz.
2011. dec. 18. 20:36
29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
Igazából sejtettem, érdemi választ, okot hogy miért követik a fideszt vakon, nem kaptam... Gyakorlatilag hajtják a semmit, csakis a saját igazuk létezik és homokba dugják a fejüket, pedig észre kellene venni hogy komoly bajban vagyunk! És sajnos még nincs vége...!
2011. dec. 19. 08:05
30/31 anonim válasza:
Azért követték a fideszt vakon, mert a választások előtt tényleg mindenki ELHITTE az mszp után, hogy a fidesz tesz is valamit az emberekért. De sajnos amilyen nagy volt a füstje olyan kicsi a lángja. Sajnos...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!