8/10. Szerinted igazságos,hogy akinek így is sok van,munka nélkül százezrekkel többet kap,mint eddig. Akinek alacsony a jövedelme,az 5-10.000.-rel kevesebbet?
A jómódúak eddig is nagyon jól éltek a pénzükből,at alacsony jövedelműeknek pedig a 10.000.- egy-két heti kaja pénzük.
Ha nem így állna az ország,akkor be lehetett volna vezetni. De amelyik ország sokkal jobban áll nálunk,ott sincs egy kulcsos adó.
2011. dec. 18. 10:01
12/31 anonim válasza:
Azért csökkent, mert az előző rendszer igazságtalan volt.
2011. dec. 18. 10:04
13/31 anonim válasza:
"Akinek alacsony a jövedelme,az 5-10.000.-rel kevesebbet? "
Átlagosan egy zacskó borsó árával csökkent, nem 10 ezerrel...
2011. dec. 18. 10:05
14/31 anonim válasza:
Arról beszélsz, amit bemesélsz magadnak, amit hallani akarsz.
2011. dec. 18. 10:23
15/31 anonim válasza:
Öt tízezer forinttal is csökkenhettek bizonyos jövedelemsávban a nettó bérek. Jövőre ugyan ez lesz a helyzet. Magyarul alig két év alatt sikerült kb 20.000 forintot elvenniük az alsó középosztálytól, nem beszélve arról, hogy a minimálbér emelés következtében már most kezdik kirugdosni az embereket, vagy feketén dolgoztatni. A járulékemelés ugyanezt a hatást kelti.
2011. dec. 18. 11:20
16/31 anonim válasza:
A regisztrációs adót még nem is csökkentették, sőt még be se nyújtottak róla semmilyen törvényt, csak egy fideszes agyalt róla hogy lehet kéne csökkenteni, mert lassan minden 2. kocsi külföldi lesz itt, olyan magas a regadó.
még mindig nem látom hol nyújtották be a törvényt a parlament elé. Ezek már ígértek fűt-fát, amíg nem teszik be mint tervezetet, addig nem sok értelme van erről beszélni.
2011. dec. 18. 11:31
20/31 anonim válasza:
Hát nem tudom de nekem ha elveszik az adójóváírást nem csak 10-ze csökken a havi bevételem hanem több mint 20ezerrel. Az egy kulcsos adó az aztán tényleg igazságos. Tehát én a 100.000-mből adok mondjuk 25.000 ft adót, a gazdag a 1.000.000-jából 250.000-et. Na mármost tekintve hogy az albérletem télen 120ezer körül van rezsivel tényleg igazságos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!