Továbbra is gyarmati kizsákmányolás vagy Jobbik?
ma 15:49
Mert amit mond azt meg is teszi mi? Pl, amikor a kampány alatt azt hazudta hogy megvédi a magyar termőföldet, és ivóvíz készletet? http://www.youtube.com/watch?v=89TAsGkSDhM
Vagy amikor azt hazudta hogy több kulcsos adó rendszert akar?
Hát Szaniszlónál ez is komolyabb és aktuálisabb :)
http://www.youtube.com/watch?v=ym3LiPig7NM#t=41s
A termőföldek meg nincsenek veszélyben. :)
Nem vagyunk senkinek a gyarmata. Sejtésed sincs a gyarmat fogalmáról.
A Jobbik félidióta bohócok gyülekezete, a macskámat sem bíznám rájuk, nemhogy a hazámat.
Nem a nemlétező "nyugati kizsákmányolás", hanem az elmúlt 21 év tragikus magyar kormányzatai miatt tartunk ott, ahol. Most leginkább a gyurcsányi "el@rás és Orbán jelenlegi eszement politikája a csődközeli helyzetünk legfőbb oka.
Én azt nem értem, hogy a magyarok miért nem ismerik be soha, hogy nem mindig más a felelős a kialakult helyzetért, hanem mi magunk. Nekünk kell változtatni rajta, nem állandóan bűnbakot keresni, mert az nem vezet sehova.
Fel kell ismerni a problémát, le kell vonni a konklúziót és változtatni kell, nem állandóan mást okolni és siránkozni!
Ha az Én cégem gyengébb minőségű terméket exportál a németeknek, akkor Magyarország kizsákmányolja Németországot?
Nos, szerintem ülj le, igyál egy sört és gondolkozz a pelenkákon.
A kedves kérdező honnan tudja, hogy a Jobbik betartaná ígéretét?
Honnan tudja azt, hogy a Jobbik kormánykerülése után nem lesz züllöttebb párt mint a Maszop és a zsidesz?
ma 17:35
Onnan hogy ők nem megélhetési politikusok.
"A Jobbik tagjai, kivétel nélkül háborúkat megjárt hős veteránok sarjai. Utána is olvashatsz. Olyanokról beszélsz, amikről az égvilágon fogalmad sincs."
Ezt imádom. Amikor az apákhoz hasonlítják a gyereket. Rohadtul nem számít kik voltak a hősei, valószínűleg Hitler ősei között is voltak dicső katonák, szerinted ez rajta látszott??
Még annyit hogy a jobbikban is vannak szép számban megélhetési politikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!