Uzsorázásnak számít ha valaki tőlem 20000 forintot kér kölcsön és a drága laptopját viszem el biztosítéknak és 50% kamatot kérek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 09:52
11/13 anonim válasza:
Akkor már Provident gyorskölcsön.
12/13 anonim válasza:
Olyasmi.Vagy ne adj neki kölcsön, ha esélyes, hogy nem kapod vissza, vagy egyezzetek meg egy határidőben, hogy ha addig nem kapod vissza a 20-at, akkor eladod a laptopot és levonod az árból a részed(20e). Ez szerintem korrekt. Ha húzza a száját, akkor ő is tudja, hogy valószinüleg késni fog a pénzzel, vagy nem szándékozik törni magát a megadásán.
13/13 anonim válasza:
Ne adj neki kölcsön, ha van rá esély, hogy visszasem adja. Én megjártam már számtalanszor, mert jó szivü vagyok, és nem tudnok nemet mondani, sok ropogós tízesem bánta már. Inkább nem is foglalkozom ilyennel, nem kell biztosíték sem, én ilyeneken többet nem segítek, se így, se úgy. Ha ilyen az embered, akkor te se tedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!