Az IMF tárgyalások esetleges meghiúsulása mennyivel növelné az államcsőd esélyét?
Semmivel.
Ha ilyen mostohán bánnak barátaink velünk,
akkor lesznek mások.
Talán hajbókolni érdemesebb?
Nem.
Az kerülne még csak igazán sokba.
# 20-nak - "Petike" nem tudom, hogy te milyen magyar vagy és mennyire felnőtt. Ha már szavaztál és a Fideszre, akkor értem a háborgásod (egyébként a tenger szokott háborogni).
Nem az IMF-el van a baj és nem is védi őket mindenki. Ha érted, hogy mi a gerinc és benned is van, akkor látnod kellene, hogy a Vezér előbb összevesz velük, utána megy kalapolni, hogy ugyan már csak viccelt és adjanak egy kis pénzt, készenlétbe.
A Vezér pofáján irtó vastag bőr lehet, hogy ilyet csinál. Vagy valóban amnéziás (őrülteknél ez gyakran előfordul) és már arra sem emlékszik, hogy néhány nappal azelőtt mit csinált. Ezért nem kellene neki kormányozni.
De igazad is lehet, mikor bejelenti az új magyar fizetőeszközt, az orvi-t, amely három euróba fog kerülni és mindenki jól jár. Ezzel lesz elkerülve a csőd - meg a hit.
Szerintem az IMF- nek nem célja tönkretenni Magyarországot.
MERT KÜLÖNBEN HAB LENNE A TORTÁN EBBEN A NAGY PÉNZÜGYI GAZEMBERSÉGBEN.
Nagyon bízok abban hogy nyugodt vizeken fog hajózni a tárgyalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!