Egyetértetek azzal, hogy elveszik a magánnyugdíjpénztárban gyűjtött nyugdíjalapomat?
Tavaly szánt szándékkal nem lettem az állami nyugdíjpénztár tagja. Körülbelül 2,1 millió forint befizetésem van a pénztárba. Én azzal nem nyerek semmit, ha államosítják, és majd 30-35 év múlva a nulla értékű állami nyugdíjat kapom. Addigra könnyen megeshet, hogy az állami nyugdíjrendszer becsődöl, vagy csak alacsony pénzmennyiséget tudnak biztosítani számomra.
Ez LOPÁS!
Miért nem lehet kétpilléres a nyugdíjrendszer? Elhatároztam, hogy megyek az Európai Bírósághoz, én ezt nem hagyom annyiban!
Ez egy kitalált duma h a nyugdíjat elvette a kormány!!!
Mindenki választhatott h magánban marad-e vagy megy a közösbe. A megmaradt magánnyugdíjakat nem fogja elvenni az Orbán-kormány, ezt csak a gyurcsányisták és a jobbikosok terjesztik és a médiával hergelik a közvéleményt.
Na, látom a 10-es számú válaszom jól le lett pontozva, pedig én tényleg így gondolom. :)
Nem hittem, hogy véleményeket is minősítünk, de akkor már én is megyek pontozgatni kicsit. :)
elöző:
Miért tolnának ki?
A MÉDIA Mo.on a zsidó liberálisok kezében van s befojásolja a közvéleményt. Ehhez OV-nak semmi köze.
bizony lopás
a gengsztereknek kell a pénzed, övék a rendőrség, a hadsereg, hát elszedik tőled
Te magad fizetted be az általad megkapott pénzből?
(A válasz: nem. Azt a pénzt amúgy sem te kaptad volna meg. Egy ideig a te neveden futó számlán gyűtötték, kb ez az összes közöd hozzá.)
De ha egyszer megengedték, hagy' én döntsek már arról, hogy kire bízom a nyugdíjamat. Ilyen húzásokat tudod, hogy milyen országokban csinálnak? Az olyan diktatúrákban, mint amilyen a Chávez-féle Venezuela.
Remélem, Orbán Viktor a maga kis bagázsával megszívja még a f@szt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!