Szerintetek megtörténhet a jövőben egyszer az, hogy a kormány letiltja a kuruc. Infót? Vagy Amerikában megfoghatatlan marad?
A kurucot a többi oldallal ellentétben néhány ember szerkeszti, nem írok hada.
Az elkussolt cikkek kiemelésére mennek rá, teszem azt hogy a cigányok sokadjára kiraboltak és halálra kínoztak egy nagymamát. Ezt a többi oldal nem hozza le, vagy csak ritkán.
Én is nézem minden nap, mégse hiszem azt, hogy a fehér ember nem követ el bűnt.
Azt hiszed, attól, mert olvasom, rögtön kuruccá változom, és csak az ott lévő eszméket, hozzáállást követem? Hát nem. Vannak témák, mint a politika, igazságtalanság, eltussolások, amikről ott találok értékelhető anyagot.
Ha meg arról akarok olvasni, hogy a Hubble teleszkóp milyen csillagködöt talált, rámegyek az indexre. Vagy az origóra. Igen, mindet követem.
Néha vannak fölösleges baromságok a kurucon, amik nekem se tetszenek, vagy csak fogom a fejem, hogy ezt most minek kell kirakni, ellenben a cigányterror hírek pont nem ide tartoznak. A cigánybűnözés mindig is tabu téma volt, és a média, a kormány úgy kezelte, mintha nem is lenne.
Lehet hogy te kényelmesen kakaót szürcsölgetve okosságokat írsz a GYIKra, de sokan mások nem tölthetik ilyen nyugodtan az estéiket, főleg a keleti szektorban.
Azoktól, ne várjál értelmes választ, akik csak a tv-ben látnak olyan dolgokat,
amikben pl. te is napi szinten sajnos benne vagy, mert olyan környéken laksz.
"naiv kérdés mért jo a kuruc info ?"
Az hogy jó e valami vagy sem, szubjektív álláspont. Számomra egy rést tölt be a média világában. Cenzúrázatlan, nyers, szókimondó. Ilyet a liberális médiától ne várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!