Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a fidesz mégse rakná bele a (általuk annyira jónak mondott) pedagógus életpályamodellt az új köznevelési programba?

Figyelt kérdés
"Orbán kijelentette, hogy szíve szerint nem tenné be a – műfaját tekintve kerettörvény - köznevelési törvénybe a nagyon részletes kidolgozott pedagógus-életpályamodellt. Már csak azért sem, mert a gazdasági bizonytalanságok miatt nem látja biztosítottnak az ahhoz szükséges forrásokat. „csak a Jóisten tudja, hogyan alakul a gazdaság helyzet 2013-ban” – vélte. Pokorni azon javaslata is elvérzett, hogy rendszeresen, 8 évente legyen pedagógusminősítés. "
2011. dec. 14. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

hazudtak már megint

[link]

ha szerencsénk van, elkotródnak

2011. dec. 14. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

"„csak a Jóisten tudja, hogyan alakul a gazdaság helyzet 2013-ban” "

3 nappal ezelőtti hazugsága: ""bízom benne, hogy 2013 a felemelkedés éve lesz"

azt hiszem látszik, hogy mennyire érdemes komolyan venni ezt a barmot.

2011. dec. 14. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt hol mondta? Forrás?
2011. dec. 14. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

azért pontoztál le, előző, mert a kérdező nem rakott forrást?

NÉZZ FEL A HÍRPORTÁLOKRA B+!

ne engem pontozz lefele, mert lusta vagy utánanézni

2011. dec. 14. 13:43
 5/11 A kérdező kommentje:
2011. dec. 14. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:
2011. dec. 14. 13:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ÜZENEM A JOBBIKOS MEG A FIDESZES BARMOKNAK, HOGY UNALMAS EZ A FORRÁSOZÁS, AZ HOGY TE TÁJÉKOZATLAN VAGY, NEM AZT JELENTI, HOGY NEKÜNK KELL TÁJÉKOZTATNI TÉGED, ÉVEKKEL EZELŐTT TÖRTÉNT DOLGOKRA. 2013a felemelkedés éve, 2014 a gyarapodásé! EZT ÍGY MONDTA
2011. dec. 14. 14:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom követni ezt a sok hókuszpókuszt, de ha az volt a kérdés, hogy a FIDESZ-től mikor várhatnak a pedagógusok béremelést, akkor erre ez a válaszom:

a) mikorra meglesz az 1 millió új munkahely;

b) mikor lemegy az államadósság a GDP 50 %-ára;

c) mikor megindul az 5-ös metró.

Az előzőek közül akkor, amelyik a legkésőbb lesz.

2011. dec. 14. 15:14
 9/11 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Hát igen, mint népünk bölcs vezérétől tudjuk,

2011 a megújulás éve lesz,

2012 az elrugaszkodás éve,

2013 a felemelkedés éve,

2014 pedig a POFÁRA ESÉSÉ.

Kár, hogy ezt éppen RAJTUNK kísérletezik ki...

Mindenesetre én jobban örülnék, ha elhúznának a francba a nem ortodox gazdaságpolitikájukkal együtt.

Pedro

2011. dec. 14. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:

A harmadik vagyok.

OFF:

"ne engem pontozz lefele, mert lusta vagy utánanézni"

Nem pontoztam senkit, egyedül nem is tudnék ekkora hatást elérni, máshogy működik a GYK motorja. Hirtelenjében nem volt időm átbogarászni a netet ezután a hír után. Ennyi. Nem hitelteleníteni akartam a kérdezőt, egyszerűen csak érdekelt a téma, utána akartam olvasni, hol mondta ezt Orbán (törvény, parlament, interjú, magánbeszélgetés, stb..?)

Amúgy a hosszú élet titka a nyugalom.

ON:

Fura egy helyzet, hogy a miniszterelnök nem tudja, hogy alakul a gazdaság helyzete. Ki, ha ő nem? Az még furább (a cikket olvasva), hogy egy szakmai vitába ő politikával szállt be (ő volt a szócsöve Hoffmannak, és Pokornit nem szakmai érvekkel, hanem erővel nyomta le).

Bár az mondjuk becsülendő, hogy nem rakna be plusz kiadásokkal járó dolgokat ebben a helyzetben. Viszont akkor minek hitegette a tanárokat?

2011. dec. 14. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!