Mit szóltok ahhoz, hogy a fidesz mégse rakná bele a (általuk annyira jónak mondott) pedagógus életpályamodellt az új köznevelési programba?
"„csak a Jóisten tudja, hogyan alakul a gazdaság helyzet 2013-ban” "
3 nappal ezelőtti hazugsága: ""bízom benne, hogy 2013 a felemelkedés éve lesz"
azt hiszem látszik, hogy mennyire érdemes komolyan venni ezt a barmot.
azért pontoztál le, előző, mert a kérdező nem rakott forrást?
NÉZZ FEL A HÍRPORTÁLOKRA B+!
ne engem pontozz lefele, mert lusta vagy utánanézni
Én nem tudom követni ezt a sok hókuszpókuszt, de ha az volt a kérdés, hogy a FIDESZ-től mikor várhatnak a pedagógusok béremelést, akkor erre ez a válaszom:
a) mikorra meglesz az 1 millió új munkahely;
b) mikor lemegy az államadósság a GDP 50 %-ára;
c) mikor megindul az 5-ös metró.
Az előzőek közül akkor, amelyik a legkésőbb lesz.
Hát igen, mint népünk bölcs vezérétől tudjuk,
2011 a megújulás éve lesz,
2012 az elrugaszkodás éve,
2013 a felemelkedés éve,
2014 pedig a POFÁRA ESÉSÉ.
Kár, hogy ezt éppen RAJTUNK kísérletezik ki...
Mindenesetre én jobban örülnék, ha elhúznának a francba a nem ortodox gazdaságpolitikájukkal együtt.
Pedro
A harmadik vagyok.
OFF:
"ne engem pontozz lefele, mert lusta vagy utánanézni"
Nem pontoztam senkit, egyedül nem is tudnék ekkora hatást elérni, máshogy működik a GYK motorja. Hirtelenjében nem volt időm átbogarászni a netet ezután a hír után. Ennyi. Nem hitelteleníteni akartam a kérdezőt, egyszerűen csak érdekelt a téma, utána akartam olvasni, hol mondta ezt Orbán (törvény, parlament, interjú, magánbeszélgetés, stb..?)
Amúgy a hosszú élet titka a nyugalom.
ON:
Fura egy helyzet, hogy a miniszterelnök nem tudja, hogy alakul a gazdaság helyzete. Ki, ha ő nem? Az még furább (a cikket olvasva), hogy egy szakmai vitába ő politikával szállt be (ő volt a szócsöve Hoffmannak, és Pokornit nem szakmai érvekkel, hanem erővel nyomta le).
Bár az mondjuk becsülendő, hogy nem rakna be plusz kiadásokkal járó dolgokat ebben a helyzetben. Viszont akkor minek hitegette a tanárokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!