Burzsoá extrák nékül tényleg simán meg lehet élni?
"Minek kell az az ötven csatornás kábeltévé, a szélessávú internet, a mobiltelefon a magyanak? Dolgozzon oszt örüljön, hogy a rezsire meg ennivalóra kerül!" - halljuk nap mint nap...
Már csak félve kérdezem, nem kellene már felhagyni az elitnek ezzel a gondolkodásmóddal, hogy csak az ügyeskedő, a kalmár szellemmel megáldott, a jól helyezkedő AZ EMBER, a többi meg az ő kiszolgálásukra teremtett félállat, akinek elég odalökni egy darab száraz kenyeret??? Mert ez így nagyon undorító!
"Már csak félve kérdezem, nem kellene már felhagyni az elitnek ezzel a gondolkodásmóddal, hogy csak az ügyeskedő, a kalmár szellemmel megáldott, a jól helyezkedő AZ EMBER, a többi meg az ő kiszolgálásukra teremtett félállat, akinek elég odalökni egy darab száraz kenyeret??? "
Attól függ, hogy a f*sznak melyik oldalán állsz. Ha a jó (?) oldalán, akkor ez igaznak tűnik...
"neked ki mondta, hogy így kéne élned? mert én még nem hallottam senkitől."
oké, akkor mondták.
de nem kell vele foglalkozni, és kész, gond, idegeskedés letudva. fölösleges ezen vitatkozni, mert az ilyen témákban jellemzően nem szokott közeledni a két fél véleménye.
Mi az a "megélni"? Két naponta nyílik nyávogós topik arról, hogy Mo.-on "nem lehet megélni". De mi a fene az a megélés? Ezt még sohasem tudta nekem a panaszkodók közül senki kulturáltan elmagyarázni, ilyenkor mindig csak az ordítozás meg a további nyafi jön.
"Már csak félve kérdezem, nem kellene már felhagyni az elitnek ezzel a gondolkodásmóddal, hogy csak az ügyeskedő, a kalmár szellemmel megáldott, a jól helyezkedő AZ EMBER, a többi meg az ő kiszolgálásukra teremtett félállat"
Kérdező, nem kellene felhagyni a paranoid képzelgésekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!