Miért nevezzük az LMP-t SZDSZ-t és a DK-t liberálisnak holott annyi közük van a liberalizmushoz mint nekem Kinához? Hol lett elrontva, hogy a baloldalira liberálist a jobboldali konzervatívra nácit mondunk, ennyire ostoba mindenki?
Egyet ertek az elsovel.
A libsi meg a tobbi baromsag azoknak az embereknek a gyujtohelye akik semmirekellok.
Az ilyen partoknal viszont sokra vihetik.
„Liberálisnál mocskosabb ember nincsen.”
Végül is, élhetnétek ma is jobbágysorban röghöz kötve.
:P
Utolsó!
Vigyázzunk, óvatosan az ilyen kijelentésekkel, van konzervativizmus is!
A konzervativizmus mindig a régi rendhez ragaszkodik, tehát a jobbágyokhoz ragaszkodtak.
Amúgy a liberális balos nekem oximoronnak tűnik.
"Miért nevezzük az LMP-t SZDSZ-t és a DK-t liberálisnak holott annyi közük van a liberalizmushoz mint nekem Kinához?"
Mindent onnan vesznek/veszel.
"Miért nevezzük az LMP-t SZDSZ-t és a DK-t liberálisnak"
Az LMP politikája zöld, balos és liberális elemeket vegyít. Valójában nem maga a párt liberális, hanem a rá szavazók azok, akik régen liberálisnak nevezték magukat.
Az SZDSZ egy balliberális párt volt, amely azonban olyan elvtelenül politizált, hogy ideológiai arcéle elmosódott. A magukat liberálisnak gondolók szavaztak rá mindig is, és úgy hívta magát, hogy "SZDSZ - a magyar liberális párt".
A DK-nak liberális programja van és olyan liberális arcok írják az ideológiáját, mint Bauer, illetve tkp. Gyurcsány is.
"Hol lett elrontva, hogy a baloldalira liberálist a jobboldali konzervatívra nácit mondunk"
Valamit álmodhattál szerintem vagy nem tudom, honnan veszed ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!